Nervos Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 ba voi va pensati? eu is monospranceana.....eh...la mijloc mai putin dar nu prea....in schimb...ma epilez pe picioare...doar vara, sa pot sa ma bronzez mai bine
Sido Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 ba voi va pensati? f. putin la mijloc (undeva la 4 luni...) si doar atat (contur / restu', nu) .in schimb...ma epilez pe picioare. nu cu toate ca nu mi se pare anormal la altii si ca sunt destul de paros pe aceasta zona.
Raule Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 eu is monospranceana.....eh...la mijloc mai putin dar nu prea....in schimb...ma epilez pe picioare...doar vara, sa pot sa ma bronzez mai bine mai lasa si la femei ceva
Nervos Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 mai lasa si la femei ceva sincer, nu vrei sa fii epilat de o femeie....o sa te intrebe mereu cand vede ca ai par, daca poate sa te epileze iar...
Ioane Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 ba voi va pensati? eu da....se dezlantiue iadu' pe pamant cand merg...odata pe luna:))
Raule Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 sincer, nu vrei sa fii epilat de o femeie....o sa te intrebe mereu cand vede ca ai par, daca poate sa te epileze iar... nu te-ai prins, zic mai lasa si la femei ceva, le furi feminitatea
Raule Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 vorbind de trecut eu catre mama: nici nu erai pe lume mama: ce micuta eram, nici nu eram pe lume :))))))))0
Recommended Posts