Raule Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 dai cu aulin am luat. Mi-a dat 2 injectii si am luat si aulin :|
Trance Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 am luat. Mi-a dat 2 injectii si am luat si aulin :| sa ti-o trateze, cu kkt dala anti-rece/cald
Raule Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 sa ti-o trateze, cu kkt dala anti-rece/cald am infectie la o masea.. plus am mai facut azi o extractie.
Raule Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 dulciurile ma-tii, cariile ma-tii, extractiile ma-tii vata cu xilina maaa
Stereotype Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 am infectie la o masea.. plus am mai facut azi o extractie. urat c sa zic :y u no?:
Trance Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 si eu am probleme iarna asta, mi-am pus o plomba, si tratat alte 2 masele, si trebuie sa-mi fac programare pentru 2 coroane (la alea tratate).
Nervos Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 ce v-o luat pe toti cu dintii si maselele.......n-am fost la stomatolog de ani buni, ca am avut grija de dinti cum trebuie....adica fara dulciuri :-beep- yeah: nu zic ca nu am mai mancat niciodata, dar cand mancam, erau cantitati foarte mici , gen o Pastila orbit :happyforever:
Trance Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 ce v-o luat pe toti cu dintii si maselele.......n-am fost la stomatolog de ani buni, ca am avut grija de dinti cum trebuie....adica fara dulciuri :-beep- yeah: nu zic ca nu am mai mancat niciodata, dar cand mancam, erau cantitati foarte mici , gen o Pastila orbit :happyforever: la mine nu trece 4 ore fara sa mananc ceva dulce sau orice altceva de rontait e nasol, sa nu dau dracu in diabet peste cativa ani
Sido Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 nici eu n-am mai fost pe la dentist de ani buni... (4-5) dar dupa cum urmez si eu un meniu plin de porcarii plus program ampulea si fudulie platita (iesit cu capul gol iarna, iesit afara dupa baie, etc etc) au inceput sa apara problemute pe care vreau sa le tin din scurt :)
Stereotype Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Asta eu iesitul afara imediat dupa baie... e belea mare am avut mult de suferit dupa urma acestei mici greseli :dat: si acum sunt mai constiincios (sper) :happyforever:
Recommended Posts