Sido Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 nici chimie nu mi se pare cine stie ce dar comparabil cu altii... gen "flow rege", nah.. sa zicem. poate e doar gustul meu, dar eu caut ceva sens in versuri nu doar cuvinte din dex legate prin rima.
Stereotype Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Ii stiu... ce sa zic am ascultat destul rap/hip-hop dar momentan simt nevoia de ceva chill... si chimie e exact c imi place.
Raule Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 nici chimie nu mi se pare cine stie ce dar comparabil cu altii... gen "flow rege", nah.. sa zicem. poate e doar gustul meu, dar eu caut ceva sens in versuri nu doar cuvinte din dex legate prin rima. esti la inceput inca, peste cativa ani o sa iti para rau ca ai nrglijat unii mc
Sido Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 probabil... :dat: ma gandeam ca poate spune de "mc" ca sunt noi acum si ca nu ar trebui neglijati ca cine stie cat de vechi se fac pe viitor. despre mine, ascult hh/rap de ceva vreme si pana acum nu mi-a parut rau de nici un mc pe care l-am neglijat. (exemplu, puya, bug mafia... )
Vyper Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 eu unu raman in zona asta. ce mesaj subliminal transmite =)
Stereotype Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 ce mesaj subliminal transmite =) te doare capu' :d ma rog fiecare cu gusturile lui :-beep- yeah:
Raule Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 tre sa recunoastem ca daca adn se tinea, devenea cel mai bun mc din lume, si nu, nu glumesc, se caca si in engleza pe juma de asa zisi mcs americani
Sido Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 tre sa recunoastem ca daca adn se tinea, devenea cel mai bun mc din lume, si nu, nu glumesc, se caca si in engleza pe juma de asa zisi mcs americani bine punctat. america, nu e atat de imp. tara cat genul sau mai bine zis stilul...
Vyper Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 tre sa recunoastem ca daca adn se tinea, devenea cel mai bun mc din lume, si nu, nu glumesc, se caca si in engleza pe juma de asa zisi mcs americani Subsapte e peste ADN
Recommended Posts