PwNNNz0r.^ Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 cum pula vezi sa nu ai vreu keylogger in PC, arunca-l si cumpara altu'
CryStaliN Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 cum pula vezi sa nu ai vreu keylogger in PC, arunca-l si cumpara altu' Ai ratat super meciuri :D Sa vezi ce madness team am facut :)) dadeau aia surrender in primele 20 de min :))
007florin Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 sa-ti fie rusine de nu-l cunosti pe warmaster, e o stea p'acilea, e mai ceva ca admin. daca aude ca nu stiai cine e iti da el dekarma nu umblu peste tot forumul sa vad ce este nou, ma vezi doar pe la Lineage 2. are legatura warmaster cu problemele mxc?
CryStaliN Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 nu umblu peste tot forumul sa vad ce este nou, ma vezi doar pe la Lineage 2. are legatura warmaster cu problemele mxc? Nu de data asta. Intelesesem ceva de intrepid..
007florin Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 aha, am observat ca Intreprid are ban dar nu stiam motivul. Isi lua ddos zilele trecute mxc de mergea asa bine?
CryStaliN Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 aha, am observat ca Intreprid are ban dar nu stiam motivul. Isi lua ddos zilele trecute mxc de mergea asa bine? Da merge nasol de la DDOS in modu asta mxc-ul o sa se duca naibi.. Mai mult offline decat online din cauza la DDOS'u provocat de copii idioti. (Si nu ma refer la intrepid..cine stie stie..)
mmytza Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Da merge nasol de la DDOS in modu asta mxc-ul o sa se duca naibi.. Mai mult offline decat online din cauza la DDOS'u provocat de copii idioti. (Si nu ma refer la intrepid..cine stie stie..) mi iz ivil :))
Sido Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 djxpaul _: ma, posteaza pe mxc cum pot rezolva djxpaul _: ca mie imi scrie aia cand intru cu dns djxpaul _: si am dat flush...
Recommended Posts