twinkie Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ca nu sti sa joci tu aia e .. Sa te uiti la oly ce frumos pp/paladin sau th/pp ce sa mai.. ee/sps e cel mai bun cred
CryStaliN Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 +35 ... Vrei sa insinuezi ca am donat ? ce sa joci ma pe server cu +35? Da eu cum joc ? ee/sps e cel mai bun cred E o clasa buna,cu asta am jucat pe nightmare 30x ;X rupeam nu altceva
mmytza Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Vrei sa insinuezi ca am donat ? nu, vreau sa insinuez ca e foooooarte balansat la pvp ;) [ NOT ]
Equillibrium Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 am iesit bft p.s MULTA MUIE l2JAVA SI LUI ALA DE ARE SERVERU ! DREIGAS sau plm , MULTA MUIE LITUANIA, MULTA MUIE TARILE BALTICE ! MULTA MUIE CELOR CE vb lituaniana
CryStaliN Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 am iesit bft Pa. nu, vreau sa insinuez ca e foooooarte balansat la pvp ;) [ NOT ] Daca era asa mai jucam ? Ce naiba ma e marfa .. trebuie sa sti sa joci doar intra si o sa vezi :)
mmytza Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Daca era asa mai jucam ? Ce naiba ma e marfa .. trebuie sa sti sa joci doar intra si o sa vezi :) sper ca nu te superi pe mine ... da nu intru pe servere cu +35 ... si nu cred ca ii asa marfa de are numa 100 on . chiar si corvus avea mai multi :))
CryStaliN Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 sper ca nu te superi pe mine ... da nu intru pe servere cu +35 ... si nu cred ca ii asa marfa de are numa 100 on . chiar si corvus avea mai multi :)) Am jucat si pe corvus era lag de rupea si plin de copii inapti de se injura. Ai vazut pe java oly? ce frumos se joaca ? fara feed se aude cate un gf nu injuraturi .. + ca sunt eventuri..
CryStaliN Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 HAHAHAHA 3 arcuri +23 :D Sa spart 2 la +24 si unu +24 ^^
Recommended Posts