Raule Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Nu sunt din vest..de langa vama. Pai ascult: Adn, subsapte, aforic, dragonu, specii, kazi ploae, doc, deliric1, vlad dobrescu, cumicu, cedry2k, bufu, kryp, ryu, carbon, mutu, si multi altii care nu imi vin acum in minte. Btw cel mai mult imi place cum o da e ADN si Cedrea.
Grierosu Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Nu sunt din vest..de langa vama. Pai ascult: Adn, subsapte, aforic, dragonu, specii, kazi ploae, doc, deliric1, vlad dobrescu, cumicu, cedry2k, bufu, kryp, ryu, carbon, mutu, si multi altii care nu imi vin acum in minte. Btw cel mai mult imi place cum o da e ADN si Cedrea. asa si eu:) dar nimeni altu imi place cel mai mult
Raule Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Lol cum sa uit de Eminescu( nimeni altu)..apropo ai auzit piesele: Adevarul, Pentru tine, Pilde, cu dintii cariati 2, daca marea neagra ar fi bere a lu NA' ? :D
Soimuletzu Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ziceti si mie care ii cel mai bun cheat dp acest site?
xAddytzu Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 yo_k1du: ce are mouseul ? cand il ridic se stinge si se aprinde ? e x7 **xAddytzu .: esti retardat? **xAddytzu .: sincer? **xAddytzu .: da/nu yo_k1du is using a different version of Yahoo! Messenger. Certain features may be unavailable. yo_k1du: nu **xAddytzu .: ba da esti yo_k1du: **xAddytzu .: ce pula mea ma intereseaza **xAddytzu .: ca se stinge mouseul **xAddytzu .: sau ca se aprinde? yo_k1du: dami ignor **xAddytzu .: dai cu el de pamant yo_k1du: fmm yo_k1du: de terminat **xAddytzu .: uite-te **xAddytzu .: la poza ta **xAddytzu .: de la avatar yo_k1du: asta e yo_k1du: sall **xAddytzu .: nu eu **xAddytzu .: sunt temrinat **xAddytzu .: tu esti terminat.. **xAddytzu .: cum sloboz sa ti poze dalea la avatar? **xAddytzu .: auzi la el **xAddytzu .: yo_k1du: ce are mouseul ? cand il ridic se stinge si se aprinde ? e x7 **xAddytzu .: de unde plm sa stiu eu de ce cand il ridici se stinge **xAddytzu .: asa prost esti ? **xAddytzu .: ratatule poza ->> btw, scuze pentru **xAddytzu .: cum sloboz sa ti poze dalea la avatar?
xAddytzu Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 de ce numai euuu :((( Bogdan Bibart Bibart: tu-ti mormantu mati Bogdan Bibart Bibart: cn esti? **xAddytzu .: **xAddytzu .: taci ma emo **xAddytzu .: altceva? **xAddytzu .: gata, atata ai avut de spus? Bogdan Bibart Bibart: tii frica sa zici cn esti fututi gura mati **xAddytzu .: **xAddytzu .: esti retardat? **xAddytzu .: ti-am dat id`ul Bogdan Bibart Bibart: retardata ii mata **xAddytzu .: altceva? **xAddytzu .: ok am inteles asta.. **xAddytzu .: altcevA? Bogdan Bibart Bibart: pai zi qm te cheama si d unde esti Bogdan Bibart Bibart: gunoi Bogdan Bibart Bibart: ce esti **xAddytzu .: da, asa e **xAddytzu .: "qm" = cum ? Bogdan Bibart Bibart: vezi cn ii retardat Bogdan Bibart Bibart: **xAddytzu .: **xAddytzu .: dexonline.ro **xAddytzu .: cauta tu qm sa vedem ce gasesti.. **xAddytzu .: si atunci vezi cine e "retardat" Bogdan Bibart Bibart: hai ma **xAddytzu .: asa.. Bogdan Bibart Bibart: nu ai auzit de prescurtari Bogdan Bibart Bibart: zii mah d unde esti Bogdan Bibart Bibart: ? **xAddytzu .: cum nu are prescurtare.. Bogdan Bibart Bibart: zici cn esti nu schimba subiectu **xAddytzu .: nu te inteleg, cine sunt? **xAddytzu .: un om ca si tine.. Bogdan Bibart Bibart: dute sa iti fut mormantu lu mata d handicapat **xAddytzu .: asta am inteles.. **xAddytzu .: altceva? Bogdan Bibart Bibart: atat **xAddytzu .: ce mai vroiai tu sa aflii ? **xAddytzu .: sa vi peste mine? **xAddytzu .: sa ma "tai" Bogdan Bibart Bibart: da sa o fut p mata **xAddytzu .: vrei copie dupa buletin ? **xAddytzu .: aham.. **xAddytzu .: cu fata aia ? **xAddytzu .: emo.. **xAddytzu .: nu cred **xAddytzu .: stai ca stiu.. ce esti **xAddytzu .: esti emo care se imbraca in roz cu esarfa si asculta manele.. Bogdan Bibart Bibart: ai avut noroc ca nu or fost reduceri la avorturi cand am futut-o p mata ca altfel nu mai erai **xAddytzu .: am ghicit ? **xAddytzu .: Bogdan Bibart Bibart: ai avut noroc ca nu or fost reduceri la avorturi cand am futut-o p mata ca altfel nu mai erai Bogdan Bibart Bibart: ai ghicit **xAddytzu .: ma bucur.. Bogdan Bibart Bibart: da-i din coada **xAddytzu .: hmm esti drogat..daca tu crezi ca am coada.. Bogdan Bibart Bibart: nici poza nu ai la avatr esti prea urat Bogdan Bibart Bibart: hai dute in mm d gunoi **xAddytzu .: crezi tu ? **xAddytzu .: Bogdan Bibart Bibart has signed out. (2/18/2010 7:57 PM) **xAddytzu .:
Raule Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Unde pana mea ii gasesti ma ? :)) io as schimba id-u de mi-ar da asa copaci add :))
Raule Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Zii la ala cat face 2 impartit la 8 si iti zice 4 :)) pun pariu ca Nimeni altu..
Ioane Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Zii la ala cat face 2 impartit la 8 si iti zice 4 :)) pun pariu ca Nimeni altu.. :))))
Recommended Posts