Raule Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 •ANDY•: counter strike de_dust2 •ANDY•: scz nu tie Andra andra's: ms Andra andra's: akm il bag in lista Andra andra's is typing a message. Andra andra's: :D •ANDY•: da nui id •ANDY•: =)))
PwNNNz0r.^ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 |Ľavίίί じ: wtff |Ľavίίί じ: ai avzut copilu` afrodit Andra‹з!!!: ? Andra‹з!!!: afrodit? |Ľavίίί じ: are si sex feminin si sex masculin |Ľavίίί じ: :-/ Andra‹з!!!: hermafrodit tu Andra‹з!!!:Bashed:))))))))))) |Ľavίίί じ: tot unaa
PwNNNz0r.^ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 La ora de mate: profu: cataline ai facut ma exercitiile? elev:n-am stiu domn' profesor sa le fac profu: nu fi panicat,cat ai zice hopa,daca esti mai prost,le rezolva F.O.C.A clasa: =))
Raule Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 costi costi: cred ca man costi costi: inseamna costi costi: ma nepoate
PwNNNz0r.^ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 miSu xxL: pai ba miSu xxL: tu oricum ai flocii mai mari decat pula :)) xyz: fmm :| miSu xxL: deci... miSu xxL: a? xyz: fmm si tie ti-a zis ma proasta aia de ioana . mi-as pl in mortii ei miSu xxL: hahaha=)))):)))))) miSu xxL: eu am zis la misto ba,dar e bine de stiut=)).FAIL! =))+bashed xyz: nu ma prostea...:| xyz: ca am zis la misto:| si ce mai pui si pe bash ca ratatu?:|.i. miSu xxL: ahahaha sure =)
Recommended Posts