Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

Ba nu am vazut ca el... dc faci asta?

Dc a trebuit sa zici tu: " ce buna e inghetata " ?

Uite acum mi sa facut pofta de o inghetata si nu am bani sa iau una :D

eu mi-am facut acasa inghetata...

Posted

ba da voi ati observat ca, daca zice cineva de o chestie ca e faina sau ceva de genu, trebuie crystalin sa dea o comparatie imediat.

Posted

ba da voi ati observat ca, daca zice cineva de o chestie ca e faina sau ceva de genu, trebuie crystalin sa dea o comparatie imediat.

am comparat eu fresh prince cu arrow? am zis ca arrow e 2gud (am inceput sa ma uit la arrow ca am vazut la icewave desi eram sceptic ca un serial cu robin hood nu face nici 2 lei) si ca se merita sa te uiti la el daca nu ai facut-o pana acum din cauza unor anumite prejudecati, iar tu in schimb ai venit cu old cand defapt serialul dabea a inceput de un sezon. :troll:

Posted

am comparat eu fresh prince cu arrow? am zis ca arrow e 2gud (am inceput sa ma uit la arrow ca am vazut la icewave desi eram sceptic ca un serial cu robin hood nu face nici 2 lei) si ca se merita sa te uiti la el daca nu ai facut-o pana acum din cauza unor anumite prejudecati, iar tu in schimb ai venit cu old cand defapt serialul dabea a inceput de un sezon. :troll:

l-am vazut de cand a aparut primul episod  :happyforever:

Posted

Caterinca :))

@ Cystalin

Da o sa ii dau karma daca face tutorial cum fac inghetata.

Pentru ca ajuta comunitatea poate nu sunt eu singurul :D

Waiting....ZzZ

Posted

Caterinca :))

@ Cystalin

Da o sa ii dau karma daca face tutorial cum fac inghetata.

Pentru ca ajuta comunitatea poate nu sunt eu singurul :D

Waiting....ZzZ

nu inteleg de ce e asa de greu..mi-o zis o prietena cum sa fac si am inceput sa fac...

1. Ingrediente : Iaurt, cat mai cremos ( cel mai bun e iaurtul grecesc - se gaseste prin carrefour/kaufland etc )

Fructe sau Ciocolata(solid)

2. cum prepari : Speli fructele ( evident daca le folosesti ), le maruntesti bine de tot si pui totul peste Iaurt.App, pasta sa fie amesteca sa fie cat mai cremoasa ptr mix.Amestece fructele/ciocolata cu iaurtul . Daca ai forme pentru mulaj si pui pasta obtinuta in molaj, daca nu, macar intr-un castron sau un pahar, pui un bat in mijloc daca o vrei pe bat, o bagi la congelator vreo 5-6 sau mai multe ore, si apoi o poti manca.

Mi-am facut ieri inghetata cu ciocolata si caramel.Mi-o iesit destul de buna :happyforever:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock