CryStaliN Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 la noi e frig :)) Pana acum imi batea soarele'n cap ..
CryStaliN Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Au belit pula astia cu mita lor,la noi in oras la un liceu nu a trecut niciun copil :)) Doar aia de la grupu scolar in rest la alte licee nu a ramas 1 :))
Nervos Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 la noi cea mai mare parte au trecut....ca nu erau camere de supraveghere :))
CryStaliN Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 la noi cea mai mare parte au trecut....ca nu erau camere de supraveghere :)) Am auzit ca in unele judete au fost camere si in unele nu :)) Bacu asta e o prostie dupa mine,elaborat de un ministru analfabet.
Sido Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Am auzit ca in unele judete au fost camere si in unele nu :)) Bacu asta e o prostie dupa mine,elaborat de un ministru analfabet. totusi cei care au stiut, au trecut. mai bine asa, parerea mea, ca prea ieseau cu diplome toti, pana si maturatoru strazii avea facultate
Trance Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 raule ia verifica ultima karma dak poti, poate poti face cv :))
Recommended Posts