Trance Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 nu ma, m-am uitat prea mult la house md :)) unde ai ajuns coa3?
CryStaliN Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 unde ai ajuns coa3? A aparut s07e17 ? Ca eu la 16 am ramas cand la lasat cuddy.. Hai ca va chiss in freza :)) brb muvi.
CryStaliN Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Cu programe deschise adica torrent,mess&etc iese ca pula rezultatu..
GLO Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Romanashi :D vad ca la flood le aveti.. Dar la anti flood?? Sa vad care sare sa ma ajute cu un anti ddos ceva..ca disper :| E aiurea cand vezi ca deschizi un server si tot romanii til pica.. chiar aiurea.. nu stiu ce mentalitate avem :).. Inloc sa le picam serverele strainilor, noi dam in serverele romanilor.. Sa revin..are careva un anti flood sau cineva dispus sa ma ajute cu linux? Ce setari mi-ar trebui? Am un firewall dar daca il deschid nu se poate conecta nici un player la server :))). Are protectie dar degeaba..ca inchide tot. Multzam..apreciez pt cine-si da interesu sa citeasca macar
Equillibrium Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Cu programe deschise adica torrent,mess&etc iese ca pula rezultatu.. sa ma pis pe netu tau
PwNNNz0r.^ Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Multzam..apreciez pt cine-si da interesu sa citeasca macar am citit, dar nu stiu d'astea neata
Recommended Posts