PwNNNz0r.^ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 <Fly_kEaT> cat e ceasul acum in rusia? <amsea_> 17:06 <Fly_kEaT> AM sau PM? <amsea_> :|
PwNNNz0r.^ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 el : vai draga da ce par frumos ai :> ea : vai ms :* el : da pacat ca iti iese din nas :D ea : nesimtitule => ignore
PwNNNz0r.^ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 knightofpraz: sa te fut. aurora: sant mama lu aura mai tarziu poti vb cu ea knightofpraz: ))) knightofpraz: si eu mos craciun knightofpraz: Aura a fost fata cuminte? aurora: e mai bine sa vb cu ea mai tarziu ca acum doarme aurora: iti va spune ea daca a fost cuminte knightofpraz: AHAHAHAHAHAHA knightofpraz: )) aurora: de ce razi knightofpraz: ca e de ras aurora: ce knightofpraz: cum sa zici ca esti ma-ta aurora: iti dau web knightofpraz: mdeah sigur... knightofpraz: O>O knightofpraz: sa ma fut.... knightofpraz: scuze aurora: cred ca te depaseste nesimtirea aurora: acum lasama ca am treaba
PwNNNz0r.^ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 si ce mai faceti ? citesc Cosmin: are craiova 2-1 Cosmin: cu alba iulia Ajax: da Cosmin: lol Ajax: costea facu duble kill
PwNNNz0r.^ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 (●̮̮̃•̃)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿brT*SaMDeLuX: ba ٩(●̮̮̃•̃)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿brT*SaMDeLuX: cate litere are un card? Purdy: cifre poate ٩(●̮̮̃•̃)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿brT*SaMDeLuX: da Purdy: plm ٩(●̮̮̃•̃)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿brT*SaMDeLuX: cifre dalea Purdy: 4 cu 4 cu 4 cu 4 Purdy: daca nu ma insel ٩(●̮̮̃•̃)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿brT*SaMDeLuX: adik 8? Purdy: bashed
PwNNNz0r.^ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Eu: Învață-mă și pe mine ceva cu care să dau fetele pe spate. Nicu: Alifie.
Recommended Posts