Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

pai mai stau asa cate 2-3 zile pe acasa si cand ma duc oricum nu scriu,, doar sunt atent la ora/glumesc/rad stiti voi.

Vreau si eu la tine la liceu :)))

Cate absente ai btw ?

Posted

Eu am avut azi un noroc la teza la matematica, cum n-am mai avut de mult :))

Mi-a dat 3 subiecte , 2 accesibile ( facute in proportie de .. 80% ) si unul cu care nu prea sunt familiarizat pt ca nu am fost cand o predat lectia si nu am inteles :D

Eu cu inca 2 colegi am dat pe foi , restu pe caiete :D

am scris primele 2 subiecte , am ajuns la al 3-lea , nu am avut de unde sa ma inspir , am predat teza si am iesit ... am venit inapoi in clasa dupa ce s-a sunat , profu era tot in clasa ca am mai avut o ora dupa si mi-o dat teza mie si celorlalti 2 colegi care au dat pe foaie si o zis sa dam pe caiete saptamana viitoare :D si pana atunci poate inteleg si eu ceva din asa numitele "Limite de functii"

Stiu , stiu .. nice story bro :))

Posted

Eu am avut azi un noroc la teza la matematica, cum n-am mai avut de mult :))

Mi-a dat 3 subiecte , 2 accesibile ( facute in proportie de .. 80% ) si unul cu care nu prea sunt familiarizat pt ca nu am fost cand o predat lectia si nu am inteles :D

Eu cu inca 2 colegi am dat pe foi , restu pe caiete :D

am scris primele 2 subiecte , am ajuns la al 3-lea , nu am avut de unde sa ma inspir , am predat teza si am iesit ... am venit inapoi in clasa dupa ce s-a sunat , profu era tot in clasa ca am mai avut o ora dupa si mi-o dat teza mie si celorlalti 2 colegi care au dat pe foaie si o zis sa dam pe caiete saptamana viitoare :D si pana atunci poate inteleg si eu ceva din asa numitele "Limite de functii"

Stiu , stiu .. nice story bro :))

Posted

acu cativa ani in generala, deci in sem I la mate am luat 3-4 si in Sem II , printre primi cum vine asta ? 8+ =)).

cls 8.

Posted

prin urmare eu cu diploma in 5-7 pt nici o absenta eram erou :))

ca in a 8-a am dat de L2, no lifer pana in a 9 si jumate din a 10 cand am cunoscut o fata :))

si de atunci totul sa schimbat >.>

Posted

Ziceti-mi is mie astia care va pricepeti mai bine la pc-uri ..

Deci imi merge bine pc'u , nu am probleme , doar ca daca intru dualbox in lineage , cam odata la 5 minute imi merge in frame-uri vreo 30 secunde , apoi revine la normal . Iar peste vreo 5 minute merge ca naiba , apoi revine si tot asa. De la ce sa fie ? M-am gandit ca se incalzeste procesoru prea tare si face figuri , dar nu stiu , nu prea ma pricep la asa ceva ...

Posted

Deci imi merge bine pc'u , nu am probleme , doar ca daca intru dualbox in lineage , cam odata la 5 minute imi merge in frame-uri vreo 30 secunde , apoi revine la normal . Iar peste vreo 5 minute merge ca naiba , apoi revine si tot asa. De la ce sa fie ? M-am gandit ca se incalzeste procesoru prea tare si face figuri , dar nu stiu , nu prea ma pricep la asa ceva ...

ce proc / rami ai ?

+ poate fi de la server, si dexu de exp a avut probleme cu isp-u.

1 fereastra mergea perfect, cealalta avea freez de 20 sec.

Posted

Da o parte e de la CPU, si o parte din Windows dak il mentii calumea nu ai dc sa ai probleme.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock