Jump to content

Recommended Posts

Posted

Afou to 8elete toso oriste...

Proipo8esh einai na exete nobls oste na boreite na na parakolou8isete olimbiada...

Apo kei kai pera ti pio aplo...

Thn stigmh p 3ekinaei o agwnas kai eiste stis kerkides kanete target mesa sto gipedo...

Kai poli apla vriskeste mesa se afto!!!

Sas to dinw an kai gia mena opos exw 3anapei einai oti pio a8lio to cheating se olimbiada...!

~No Fake Hero's~

Always With Love :)

Posted

oxi paidia doulevei mia xara..

sigoura pragmata...

aplos pleon exoun oloi to xeri etoimo gia PrtScn :P

Tespa ektos aftou an ena atomo dei oti den borei na ta vgalei pera olimbiada me ton adipalo tou travaei ena soe kai ama den ton hit kaneis mexri to telos tou agwna den xanei pondous...

esto kai ena hit na faei exei xasei ton agwna => kai tous pondous tou...

Posted

Paides gia na sas to lew doulevei akoma...

an kai crooker eilikrina anarwtieme pws boreis kai sxoliazeis xwris na 3ereis gt pragma milame  :-\

Posted

Loipon 8a sas pw akrivws pws ginontai kai ta 2 bug p leitourgoun akoma sto TG.Tin wra p patate oti 8elete na parakolou8isete tin olympiada,tin wra p einai mauri akoma i o8oni sas patiste return kai 8a sas bgalei mesa olympiad.Einai san na eiste e3w apo peace zone.DN EINAI R1.An pesete 8a fate -4.

To bug me to soe

Patiste I want to participate.Tin wra p 8a sas vazei mesa (10,5) patiste to soe.To soe 8a sinexistei kai 8a blepete mono eseis na proxwraei to soe (mesa stin olympiada) kai eseis 8a deite ton antipalo sas.An 3erete oti dn mporeite na ton nikisete afiste to soe na sinexistei kai fygate.An eiste sigouroi oti mporeite,kante target ton eauto sas kai patiste esc.Tote to soe 8a stamatisei kai eseis 8a mporesete na sinexisete ton agwna sas kanonika.

Posted

aplos me thn xrhsh tou soe gia na vgeis apo olimb an se hit kapios prin o andipalos kanei return sto village kai exei dilo8ei h li3h tou agwna xaneis kanonika pondous san na hsoun mesa se olimb kai eixes xasei ton agwna...

k opos eipa sthn arxh arkei k to target sto eswteriko ths arenas..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...