OmGG Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 nai den itan apo tous servers stin 18h selida tou hopzone oute gtp sta bugs giati pios sou leei pws mono se aftous ginete?
Eliminated_Gr Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 giati pios sou leei pws mono se aftous ginete? den tha katsw na asxolithw allo gia na min to lene spam.. an epaizes tha ikseres..
Furiosus Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Αχ, είχα κάτι φωτογραφίες αλλά για καλή τύχη του Owner του L2 DeathWhisper, χάθηκαν! ;) Μόνο ένα πράγμα: Corrupted Admin(s)! (Για να μην αδικώ και κάποιους!) :o
AwakenDemon Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 katarxas to pack tou deathwhisper itane ekseretiko me liga logia.. tora gia admin,gm's itane malakes (sorry kiolas kserw oti 8a di o admin tou deathwhisper to topic kai as m riksi kai ban egw lew tin apopsi m) katatala oreos itane
Lucky Dice Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 katarxas to pack tou deathwhisper itane ekseretiko me liga logia.. tora gia admin,gm's itane malakes (sorry kiolas kserw oti 8a di o admin tou deathwhisper to topic kai as m riksi kai ban egw lew tin apopsi m) katatala oreos itane Ama Dn tous eleges kai M...es kala 9a htan. ama tous eleges kati allo vlakes ktlp. ok dn 9a eixan dikeologia gt ekfrazoume tn dikia mas apopsh..
OmGG Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 den tha katsw na asxolithw allo gia na min to lene spam.. an epaizes tha ikseres.. Re gamw tha niwsete merikoi pote? L2J Den ginete xwris exploit kai phx pouthena omws Iparxoun apeiroi tropoi na anevaseis to +++ me kai xwris phx Niwste epitelous niwste kai travate pexte kanan l2off
Kяaσh Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 katarxas to pack tou deathwhisper itane ekseretiko me liga logia.. tora gia admin,gm's itane malakes (sorry kiolas kserw oti 8a di o admin tou deathwhisper to topic kai as m riksi kai ban egw lew tin apopsi m) katatala oreos itane Prwta Apo Ola To Staff Tou DW Htan Para Polu Kalo Twra Eginan Kapoia Pragmata Kai Egine To Kleisimo Tou Anyway Dn Sou Dinw - Karma Twra Alla 8a Se Kanw Report Se Kapio Moderator
Phoenix12 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 dn eixa pai3ei pote m ton server epeidh dn eixa akousi k ta kalitera logia pantws apo auta p diavasa apo posts dn exasa k tpt
biilybob Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Apo tis agapimenes m. Kai twra as estiasoyme gt kapoioi einai k vlkes... Man egw me osoys ekana pvp me +0 dn m eixe kaneis gt roufaga san overlord k eixa k skill necro me pet eixa stis arxes k bishop skill k ola ta chant alla meta brhkan to bug k to fixaran etsi emeina me merika skill toy worlord :=D Erxotan o Daggeras me exone k roufaga kapoy sta 2500 xiliarika k bale
NickOoCrackeR Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Erxotan o Daggeras me exone k roufaga kapoy sta 2500 xiliarika k bale 2500 xiliarika=2500 x 1000 = 2.500.000 dmg? imba
Xplicit7 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Invincible ally crest τα fanboys HAHAHAHAHA Τι περιμένεις ρε μαλάκα όταν η μέση ηλικία των ατόμων που παίζουν σε pvp server είναι 10- ;
agapitos Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 poly corrupt kai bug paizane ston DW aporw dld pws me tetoio staff ginontan afta Tespa
Frank Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ο DeathWhisper έκλεισε. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες οδηγούν σε καυγάδες. Locked.
Recommended Posts