Jump to content

Πιο ινε πιο καλο   

30 members have voted

1. 1. Πιο ινε πιο καλο

• kaspersky
      9
    • avast
      4
    • nood 32
      17

Recommended Posts

Posted

lpn legete antivirus kai oxi nood 32 alla nod Tora me thema pio einai kalitero tha elega kaspersky ama exeis metrio pc gt sou kolaei kapos ama exeis moufa pc bale nod einai poli elafri kai dn sou to kolaei katholou kai einai eksisou kalo oso to kaspersky

Posted

Nod32. μην περιμενεις και τον απολυτο χακερ να μπει στον υπολογιστη σου. μουφα pc, αυθεντικο γρηγορο η αργο pc οπως λεει ο φιλος μας, nod32 θα βαζεις.

Posted

to kalitero ston kosmo prostoparron einai to avast gt me tin ekkinisi ka8e fora kanei scan kai me to pou mpi eios amessos ton vriskis kai prostatevi oso eisai sto internet kai amma vri io esi diallegis amma kratas i delete

Posted
nod32 xalara.

A xalara kiolas e? mono pou file mou den kani na to les afto epidi sou aresi esena...

kapote kai egw goustara McAfee... kai as elegan ta tests oti to mcafee einai 10- egw eki...

lipon pedia ... to kaspersky den to ksero, mono akousta san name

to Nod tha s protina apo afta ta 3 giati to Avast pote vgike kale? edw kai 3,4 xronia exei pari kapia fimi... palia oute i mana t to ksere!

anyway.... Nod