Jump to content

Recommended Posts

Posted

Εδώ έχω ένα demo από την δουλεία μας!

Κατεβάστε από εδώ :

http://rapidshare.com/files/303719730/HoN_-_Greek_Demo1.rar

Πρώτη εικόνα :

2lvmhok.jpg

Note: Topic Remains Temporally Here.

Υ.Γ: Looking for translators!

Posted

:O

Επιτέλους!

BTW ώρα να αποκαλύψω ότι το "σύστημα γάμου" aka matchmaking δική μου δουλειά ήταν :X

GJ!

Posted

yeah!!!

Downloading!

Edit: How we will put them on hon  system xD?

Έχει instructions σε txt.

Demo is Stable

Posted

dn prolava na to katevasw

ginete na to anevaseis sto mediafire?!ty :)

akoma mporis na to katebasis ..

Posted

παιδες συγχαρητηρια για τη δουλεια σας και ειμαι πολυ ευχαριστημενος που πηρατε αυτη τη πρωτοβουλια, αλλα ειλικρινα καποια πραγματα δεν βγαζουν κανενα νοημα απολυτως, που φτανει σε σημειο εξευτελιστικο. πχ δείτε το sig του coyote, και δν ειναι μονο αυτο. μην χρησιμοποιείται google translator θα βγαζουν τα ματια τους οταν παει live.

ελπιζω να με καταλαβαινετε και να μην νομιζετε πως ειμαι κανας μπαμπουλας. στο κατω-κατω ρεζιλευονται οι ελληνεσ (δλδ εμεις), και ιδιαιτέρως οι dev/translators.

Υ.Σ: αν θελετε help πουθενα δεν εχω κανενα πρόβλημα να επικοινωνήσετε μαζι μου να σας βοηθήσω σε τυχον προβλημα μεταφρασης

Posted

παιδες συγχαρητηρια για τη δουλεια σας και ειμαι πολυ ευχαριστημενος που πηρατε αυτη τη πρωτοβουλια, αλλα ειλικρινα καποια πραγματα δεν βγαζουν κανενα νοημα απολυτως, που φτανει σε σημειο εξευτελιστικο. πχ δείτε το sig του coyote, και δν ειναι μονο αυτο. μην χρησιμοποιείται google translator θα βγαζουν τα ματια τους οταν παει live.

ελπιζω να με καταλαβαινετε και να μην νομιζετε πως ειμαι κανας μπαμπουλας. στο κατω-κατω ρεζιλευονται οι ελληνεσ (δλδ εμεις), και ιδιαιτέρως οι dev/translators.

Υ.Σ: αν θελετε help πουθενα δεν εχω κανενα πρόβλημα να επικοινωνήσετε μαζι μου να σας βοηθήσω σε τυχον προβλημα μεταφρασης

Θες να μπεις στο team?

Επίσης σύμφωνο απολύτως.

de borw na kane update

What do u mean?

Posted

nope sas eipa i ora p dia8etw dn m arkei, alla dn exw provlima na voi8isw se mikra keimenakia apla pm me

ki 5 lepta na exis poli einai.. edo alli oyte kn 2 lepta den kanoyn metafrasi..