blimbl00m Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Kalhspera,opws grafei kai to topic title psaxnw ena guide gia web design se domain .com epsa3a (oxi kala) alla de vreika kati xrisimo,an vreite kati xrisimo se auto to forum i kapou allou parakalw na to postarete edw na 3erw ti mou ginete. Sas euxaristw. Ps:Ennow Pws na ftia3w ena site,mi katalavete tpt allo kai mou dwsete tpt asxeto,ty kai pali Episis to vala spam topic dioti sigoura 8a uparxei paromio thread i estw kapoio guide ,apla na mh 8ewrei to topic ws spam.
Vazelos Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 kane ena pm ton maxtor kai Zita sunergasia. 8a se boh8isei malista kanei kai dwrw eishthria gia ti cu land :!
Kяaσh Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 kane ena pm ton maxtor kai Zita sunergasia. 8a se boh8isei malista kanei kai dwrw eishthria gia ti cu land :! Panta Na Eironeuese 3ereis Esu???
Kabamaru® Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Kalhspera,opws grafei kai to topic title psaxnw ena guide gia web design se domain .com epsa3a (oxi kala) alla de vreika kati xrisimo,an vreite kati xrisimo se auto to forum i kapou allou parakalw na to postarete edw na 3erw ti mou ginete. Sas euxaristw. Ps:Ennow Pws na ftia3w ena site,mi katalavete tpt allo kai mou dwsete tpt asxeto,ty kai pali Episis to vala spam topic dioti sigoura 8a uparxei paromio thread i estw kapoio guide ,apla na mh 8ewrei to topic ws spam. vres kapoion me knowledge pano se joomla tha sou eftiaxna ego site alla pragmatika varieme kai osw gia tous eirwnes apla min dineis simasia
MiraDBZ Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 kane ena pm ton maxtor kai Zita sunergasia. 8a se boh8isei malista kanei kai dwrw eishthria gia ti cu land :! Αν είναι να λες μαλακίες να μην ποστάρεις.Άντε ο κάθε $(*$($#*$ εδώ μέσα μπαίνει να λέει μαλακίες.Το παιδί ζήτησε βοήθεια την οποία αν δεν μπορείς να δώσεις απλά μην απαντάς.
Kяaσh Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 An Xanadw Na Eironeuese 8a Se Kanw Report Gia Pollous Logous
Kabamaru® Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 tespa ade 8a to help to pedi. Pm stealth o stealth a.k.a Sparda den tha ftiaksei kati autin tin stigmi giati einai diakopes kai molis gyrisei pistepse me exoume douleia ston server mou opote min asxolise kan me ton stealth sparda h allios kosta
MiraDBZ Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 An Xanadw Na Eironeuese 8a Se Kanw Report Gia Pollous Logous Εμένα;;; LOL
Kяaσh Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Oxi Re Ton Vazelos Lew Mou Tin Exei Dosei Agria Ops La8os Quote
Kabamaru® Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Εμένα;;; LOL den leei gia sena logika berdeftike gia ton vazelo leei.
MiraDBZ Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Kalhspera,opws grafei kai to topic title psaxnw ena guide gia web design se domain .com epsa3a (oxi kala) alla de vreika kati xrisimo,an vreite kati xrisimo se auto to forum i kapou allou parakalw na to postarete edw na 3erw ti mou ginete. Sas euxaristw. Ps:Ennow Pws na ftia3w ena site,mi katalavete tpt allo kai mou dwsete tpt asxeto,ty kai pali Episis to vala spam topic dioti sigoura 8a uparxei paromio thread i estw kapoio guide ,apla na mh 8ewrei to topic ws spam. Τι θες ακριβώς να φτιάξεις..Σελίδα ή φόρουμ; Oxi Re Ton Vazelos Lew Mou Tin Exei Dosei Agria Ops La8os Quote Ναι το έχει παραχέσει η αλήθεια..
Vazelos Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 o stealth a.k.a Sparda den tha ftiaksei kati autin tin stigmi giati einai diakopes kai molis gyrisei pistepse me exoume douleia ston server mou opote min asxolise kan me ton stealth sparda h allios kosta kala kai egw exw to msn t alla den kanw etc...
Kabamaru® Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 kala kai egw exw to msn t alla den kanw etc... nai den einai mono msn eimaste 1 misi xrono filoi kai an sinexyseis tin eirwnia apla tha pareis -1 karma kai se kano tora report se mod
Recommended Posts