Jump to content

Question

Posted

Kalispera pedia thelo mia xari mpori kapios na mu pis pos mporo na sviso mob se mia perioxi p.x sto monasteru na sviso ola ta mob xoris na ta kano dleete me ton admin. iparxi kapios tropos na sviso stin sigkekrimeni perioxi ta mob? an ne mporite na help ligo efxaristo ekton proteron

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

ne pos to kanw p.x pes paw sto manstiri

ke pataw //delete 1000 ke tha svisi mono sto monastiri? ke gia na tia svisi prepi na me kego sto monastery?

As mu apandisi kapios an iparxi tropos min pedeve adika thnks

DONT DOUBLE POST ...

1st warning

2nd post deleted and added here

• 0
Posted

file den varieme prin grapso psaxno ke prospatho na piramatisto na to vro monosmu ala afto epidi ine ligo sovaro ke den lei na kanw kamia malakia gfto rotao kapion idiko

• 0
Posted

nai prepei na eisai monastery k sy ;)

alla an dn piasei dokimase k auto p leei o TheMentaL !

• 0
Posted

gabriel pigene database spawnlist.Pigene monastery me admin kai vres to ID tou/twm mob pou 8es na sviseis.Meta apo database sto spawnlist kanta delete kai kane restart to server.Elpizw na se boi8isa.

• 0
Posted

Mipos otan ise sto monastery den exis target to mob pou thelis na kanis delete?gia na kanis //delete 1000 px prepei na exis target as pume ''Solina's Brother''kai molis patisis //delete 1000 tote tha svisi ola ta mob Solinas Brother.

• 0
Posted

telika to //delete 1000 den dulevi ta evisa apo spawnlist ke pali ligo taleporia itane alla its ok:P efxaristw pou apandisate

Locked.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...