Billistain Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Mou aresei pou to rwtate kiolas...re paidia pios xonei necro?? oxi pite m...exw dei necro pou nio8ei na paizei kai dn ton agkizoun....arkei o server na min einai overpowered sta class na einai balanced dld. Ο necro πλέον είναι Κύριος Γαργαλίτσας. Όλοι κάνουν τις armor τους resist dark, έχουν μπει στο game τόσα Buff για resist dark και φυσικά ο necro είναι ο μόνος που δε πέρνει vortex στα 79 lvl. Μη κοιτάς εσύ που στα pvp server φτιάχνουν όλοι necro, γιατί αυτα απέχουν πολύ από το L2. Έχουν τα mana pots που σου επιτρέπουν να spam και drain και τα πάντα όλα... Quote
vedetta Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Pistevo oti i taxitita iperteri sta pvp kai tha psifiza MM ala o necro ektos apo kalo c.sped kai arketa kalo m.atk exei kai to pet kai mirazi to dmg pou troi opote necro Quote
TryMoaR Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Pe3e dominator Vs neCro O neCro exei xasei to game oi dominator einai o fovos tou Necrou Quote
jakarda Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Pe3e dominator Vs neCro O neCro exei xasei to game oi dominator einai o fovos tou Necrou oxi aparaithta... mpori o domi na exi curses alla min ksexnas ta debuff toy necro, to abyss ke fisika ama ise tixeros, to anchor... vevaia ama den piasi TIPOTA apo ola afta, o domi ton exi... alla gia na min piasi tipota, ligo diskolo to kovw ;) Quote
TryMoaR Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Kala ena sleep eisai pou pianei sinithws meta sou skai fear k poles katares akoma k meta se hitarei!Diskolo na xwseis domin ama ton pezei kapios pr0 egw den eimai pr0 me class domi alla thelw na ginw :P Quote
FiX Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Se Server Me Pollu C.Speed Dominator FTW. Alliws Necro I Sph. +1 Ston Domi Se PvP Servers Kai Stous Low Quote
`Gerero® Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 sps panta eidika kai an iparxei valakas sti mesi dernei o atimos kai an tixei kai wm figete oloi btw ego psifizo sps gt ksero na paizo kai epidi exo kala items se sps ekei p paizo www.l2mafia.gr Quote
geo13 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 an kai mia zoi pezo me sps oi kaliteroi gia pvp einai oi necro Quote
tiranous Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 sph!!! ektos apo cardinal me skill apo ls.. xD Quote
TryMoaR Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 bishop +ls=Sps me heal bishop K emeis leme gia mages pou den exoun tixi skill Epidi ama baloume Me skilss kiolas Necro Me hEal BisHoP Ante XwsT0n! Quote
kr1n0s* Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Necro einai o kaliteros mage gia pvp ... einai kati endiamesa sps(=cast speed) kai sph(=m.attack) exei aki katares kai skaei kai arketa dmg..... Quote
TryMoaR Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dominator O necro Den mporei na ton win ektos k exei faei anchor!!! Eidika se PoLi NooBoserver pou o dominator exei k 1400 casting :) Quote
Recommended Posts