D0urm0uk1 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 kako kai poloi chars den xekeinane me rec... Quote
nikthegreek Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 trello bug... ti na sou pw eleos katalava oti mallon prwth fora pezei to atomo L2.. eleos gtp.! Quote
RightHandMan Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 kako kai poloi chars den xekeinane me rec... Kaneis char den ksekina me rec , prepei na ginei lvl 10 kai meta na perimenei akoma mia mera ama 8umamai kala ... trello bug... ti na sou pw eleos katalava oti mallon prwth fora pezei to atomo L2.. eleos gtp.! Entaxei kai esu re aiwnie PAIXTI tou l2 .... ypame .. to paidi to 8ewrise swsto na to kanei post , allo ama to kseroume idi auto to pragma i oxi .... Quote
raggasex Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 re pedia sorry ime kenourgios sto forum....ke to bug -trick opos 8es pesto ine palio aplos to 8imisa...ke den pezo proti fora l2 :D Quote
BostonLegal Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 OMG RE FILE KOPLO INE AUTO APO C4 piani pou 8imame!! Ontos archon C4 Ka8e savato proi kolousan ta rec Ekanes rr k 3anaekanes rec dn telionan omos .Pantos ty g tn ipen8imisi Quote
mjst Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ston eurogold prepei na einai parapano lvl apo 1 :P hxa 5 acc ala efagan ban :/ palio einai ala den pirazei :P Quote
ToxiCity Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 To mono p dn m aresei sto bug afto einai oti thes toulaxiston 1-1:30 wra gia na kaneis kamia 170aria rec...kai einai bareto!!!!!!!!!! Quote
raggasex Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 nai ine arketa bareto ase p tros ke error poli sixna Quote
sillentdeath4 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Sinxaritiria gia thn prospathia s... File mou ,borei emeis na to 3eroume alla merikoi p 3ekinane l2,ine kalo na to mathenoun... [Off Topic] Mhn tou lete M****s...Exete kanei kati perisotero apo auton?bb. Quote
DeaThLine Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Mia symplhrwsh dn pianei mono se gracia alla sxedon se ola ta clients kai epishs otan s teliwsoun ta rec dn xreiazetai na ftiakseis new char alla gnt na synexiseis me tn idio!!! Quote
Morian Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 XAXA bug leei... File mou afto den einai bug, einai apla ena kolpaki, kai den peianei mono se gracia, Peianei se ola ta l2 clients. By the way Eyxaristo pou to postares, Paidia min fonazete sto paidi, to paidi gia kalo to ekane den to ekane gia kakko... Quote
raggasex Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 pedes euxaristo p me ipostirizete..sta epomena topic p 8a kano 8a prospa8iso na kano oti kalitero boro..... pisteuo oti gia arxi kala ta piga :P Quote
DāЯқŜiĐє Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ελεοσ ρε παιδια κανετε tοpιc απλα για να spαm αυτο δεν ειναι καν τpic... Milaei kai o -2 logo spam(grafeis pragmata pou ta xerei akoma kai o pio protaris tou l2)opote krine ton euato sou prwta... Kaneis char den ksekina me rec , prepei na ginei lvl 10 kai meta na perimenei akoma mia mera ama 8umamai kala ... Afto dn eksartatai apo tn server???(oute egw eimai apolutos sigouros..) Quote
Megadevil Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 omg re omg dld na s pw kai egw ena bug? gia ++++ pvp kaneis neo char hittareis to main sou kai ton painreis pvp +1 pvp :O eleos dld koini logiki einai auto p postares Quote
raggasex Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 brabo ise poli e3ipnos....bori kapios na min to i3ere Quote
Recommended Posts