Jump to content

Trela Texts


TheMentaL

Recommended Posts

Pedes auto to gamato article dn to brika egw ala dn thymame basika pios mou to edwse anyway diabaste kai liwste.

 

 

 

 

Lineage2

Η εξέλιξη των Pokemon

 

 

 

Μερικοί από εσάς ξέρουν για ποιο πράμα μιλάω. Οι υπόλοιποι μη χαίρεστε, θα μάθετε σήμερα. Γιατί ένας online gamer που σέβεται τον εαυτό του δεν νοείται να μην γνωρίζει τι εστί LINEAGE.

 

LINEAGE είναι η επιδημία του αιώνα. Η δικτατορία στο gaming τον τελευταίο χρόνο. Θα σας εξηγήσω με μια φράση τι σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το Lineage. "Η Εξέλιξη Των Pokemon". Το τι ακριβώς εννοώ, ακολουθεί παρακάτω (όχι δεν τελείωσα, συνέχισε να διαβάζεις).

 

Το όλο νόημα του παιχνιδιού είναι να αναλάβεις την ανάπτυξη ενός χαρακτήρα (πες τον «ήρωα» «άρχοντα» ή και «γκουσγκούνη»). Η «ηλικία» του ήρωα σου μετριέται σε levels και κυμαίνεται από 1-80. Όσο μεγαλώνεις (όχι δεν πίνεις γάλα, σκοτώνεις τέρατα για αυτό το σκοπό), αναπτύσσεις τα "skills" σου, αγοράζεις στολές, όπλα, πανοπλίες και χίλια δυο άλλα μπιχλιμπίδια για να κάνεις τον ήρωά σου «γαμάτο». Πάνω-κάτω, καταλάβατε περί τίνος πρόκειται. Περί Pokemon. Αν εξαιρέσεις τις Pokeball, είναι το ένα και το αυτό.

Ας περάσουμε όμως στο πιο σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού, Δηλαδή αυτούς που βρίσκονται πίσω από τους ήρωες αυτούς. Ας μιλήσουμε όμως για τον δικό μας άνθρωπο ... τον Χάρη. Ο Χάρης είναι ένα παιδί, κοντό χοντρό και μαύρο, μόλις 15 χρονών. Μέχρι πριν πατήσει στο Internet Καφέ που δουλεύω, δεν είχε σκοπό στη ζωή του. Την μέρα εκείνη όμως, όλα άλλαξαν. Η ζωή του απέκτησε χρώμα, και τρισδιάστατα γραφικά.

 

Το σπίρτο

 

Μέσα στην ησυχία του μεσημεριού, στην ακμή της βαρεμάρας και ανίας, ακούγεται μια τρανταχτή φωνή που έλεγε «ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ LINEAGE?». Ωχ, λέω, σε τρελό πέσαμε. Τον έβαλα να κάτσει σε έναν υπολογιστή και του έδειξα πως να φτιάξει τον χαρακτήρα που ήθελε. Την ώρα που του δημιουργούσα το account έτριβε τα χέρια του και είχε πάρει το απλανές βλέμμα της αγελάδας καθώς κοιτούσε την οθόνη. «Ωχ», σκέφτηκα, «συμβάλω στην καταστροφή της νεολαίας....ΧΕΣΤΗΚΑ». Μόλις είχα ολοκληρώσει την δημιουργία του account του, του έδειξα πως να μπει, και τον άφησα στους 5 δρόμους του gaming.

Με την άκρη του ματιού μου, συγκράτησα το όνομα με το οποίο βάφτισε τον χαρακτήρα του. «DieNoob». Πιασάρικο έτσι ? Σε χρόνο μηδέν, ξεκίνησε να παίζει. Κάθε φορά που σκότωνε ένα τέρας, έπαιρνε ένα χαζό χαμόγελο και άστραφτε το μάτι του. Κάθε φορά που ανέβαινε level, ακουγόταν ένα «ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ» και μετά ησυχία πάλι. Έτσι πέρασαν 3-4 ώρες, η μέρα τελείωσε, και ο Χάρης πήγε για ύπνο.

 

Η φλόγα

 

Την επόμενη μέρα το πρωί, πριν καλά καλά ο ήλιος χαράξει, και το μαγαζί ανοίξει, ο Χάρης περίμενε ήδη απ' έξω. Από την ώρα που μπήκε μέχρι την ώρα που ξεκίνησε να παίζει, ζήτημα αν είχαν περάσει 10-15 δευτερόλεπτα. Αυτό ήταν. Ο κύβος ερίφθει (σχόλιο : δεν έχω ιδέα πως γράφεται αχααχαχα). Περνάνε 7-8 ώρες, και ο Χάρης φεύγει.

 

Το κάψιμο

 

Την επόμενη μέρα, πάλι ο Χάρης ήταν ο πρώτος πελάτης του μαγαζιού. Εκείνη τη μέρα κάτι περίεργο είχε πάνω του. Ήρθε με τις πυτζάμες. Ευτυχώς που τον έκοψε να φορέσει παπούτσια και δεν ήρθε με παντόφλες. Ε βέβαια, που χρόνος να ντυνόμαστε, πλενόμαστε, να τρώμε ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ LEVEL ???? Φόρεσε τα ακουστικά (σιγά μην στερηθεί την κραυγή των τεράτων που σφάζει), κλείνει το κινητό (αν και με πυτζάμες, αυτό το έφερε), πήρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνησε.

Πέρασαν 7-8 ώρες, ώσπου δεν άντεξα τον ρώτησα «Ρε Χάρη, δεν πείνας ?» και μου απαντάει «Όχι ρε, μόλις τώρα έφαγα στο σπίτι». ΩΧ. Σύμπτωμα : Έλλειψη αίσθησης του χρόνου.

Αρρώστια : Καμένος. Η μέρα σχεδόν τελείωσε. ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ !! Έχει να κάνει το Quest ! Έτσι πέρασαν οι επόμενες εβδομάδες. Έγινε στην κυριολεξία η μασκότ του καταστήματος. Μετά από μερικές μέρες, ούτε καλημέρα δεν έλεγε. Που χρόνος για κάτι τέτοιο ? Μάλιστα όπως μου είπε, πλέον είχε και κοπέλα. Την «Iswallow», που την γνώρισε μέσω του Lineage, δεν την είχε δει ποτέ, και ούτε επρόκειτο. Μάλιστα οι κολλητοί του που του έκαναν το κονέ, ήταν MasterOfPain και ο TrelosKallikatzaros. Χαριτωμέεεεεεεεενο!

 

Η στάχτη

 

Η αλήθεια είναι, πως τον έβλεπα πιο πολλές ώρες απ' ότι τον έβλεπαν οι δικοί του. Δίπλα του έμαθα πολλά που δεν ήξερα για το Lineage. Από τις πιο κορυφαίες ατάκες που έμαθα, είναι οι παρακάτω (αργότερα κατάλαβα ότι τις εκφράσεις αυτές τις χρησιμοποιούν και όοοοοολοι οι υπόλοιποι)

 

«Κάνε με buffs ρε !! ΑΝΤΕ !!»

«Τι τον κοιτάς ρε μαλάκα? ΚΑΡΜΑΡΕ!!»

«Αν μωβίσει, κατέβασέ τον!»

«Ε, πολύ noobas το τύπος ρε.lol»

(ενώ τον έχουν σκοτώσει) «ΕΕΕΕΕΕΕΕ Ποιός έχει rez?»

«Έλα για ένα PvP ρε μπασταρδε»

«Κάντε με party !» (όχι δεν συμπεριλαμβάνονται τα φωτάκια)

(με αγριεμένο ύφος) «Μώβισε αλλιώς θα πάρω karma»

Και ίσως η πιο κορυφαία ατάκα που έχω ακούσει ποτέ :

(χτυπάει το τηλέφωνο)

«Ναι? Ποιος? Άννα ? Ποια Άννα? Α, έλα μωρό μου !»

 

Ένα ακόμη περιστατικό που συνέβη, ήταν όταν είχε μαλώσει με ένα παιδί που έπαιζε και αυτό μαζί του, και ενώ τον κοιτούσε όλο μίσος του είπε «Μπες Lineage ρε, θα μπω με τον daggera να σε σπάσω στο ξύλο». Ε τότε τα είδα όλα.

 

Έτσι έχει η κατάσταση. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Χάος και πανικός. Όποιος ανοίξει Κέντρο Απεξάρτησης Online Παιχνιδιών στην Ελλάδα πρώτος, θα βγάλει τρελά φράγκα. Κάποια μέρα σκέφτομαι να το κάνω. Το μόνο που θα κάνω θα είναι να βάλω σε κάθε τοίχο από μια ταμπέλα που θα λέει τα παρακάτω :

 

«ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ELF»

«Όταν σκοτώνεις, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ KARMA! ΠΑΣ Φ Υ Λ Α Κ Η!!»

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΟΙ»

 

Το πιο παράξενο της όλης υπόθεσης ξέρετε ποιο είναι ? Ότι πρόκειται για το Lineage2. Σκεφτείτε ότι υπήρχε και Lineage1...

 

Αυτά κυρίες και κύριοι.

 

Περαστικά μας,

 

vlima

 

 

 

With love SoLuTiOn :o :o :o :o :o

Link to comment
Share on other sites

Και ίσως η πιο κορυφαία ατάκα που έχω ακούσει ποτέ :

(χτυπάει το τηλέφωνο)

«Ναι? Ποιος? Άννα ? Ποια Άννα? Α, έλα μωρό μου !»

 

Auto to shmeio dn pezete!

Link to comment
Share on other sites

ΗΠΑ, Arkansas (πολιτειακός νόμος): Ο άνδρας έχει το δικαίωμα να δέρνει τη σύζυγό του, όχι όμως περισσότερες από μία φορά το μήνα.

ele'i'no etc?

Link to comment
Share on other sites

Guest thanos123

xa0x0ax0a00a0xa0x eleos eleos eleos dld 1 fora ton mina na tin sapisi sto 3ilo alla ama tin diri 2 paei filaki lolen xaxaxaxaxaxaxa

Link to comment
Share on other sites

Χέσιμο  

Σκατό... Αυτός ο άγνωστος 

 

 

 

Αρχικά, θα ήθελα να σας θέσω το παρακάτω ερώτημα : Ποιος από εσάς ΔΕΝ χέζει? ΚΑΝΕΙΣ ! Όλοι χέζουμε ! Είναι μια βιολογική ανάγκη το ίδιο φυσιολογική όπως η αναπνοή, το ρέψιμο, το κατούρημα, τον βήχα, το φτέρνισμα και το χασμουρητό. Γιατί λοιπόν να σνομπάρουμε το ΧΕΣΙΜΟ ? Δηλαδή και αυτό ανάγκη σαν τα υπόλοιπα δεν είναι? Δηλαδή γιατί όταν είναι να πάμε να κατουρήσουμε λέμε "Πάω για κατούρημα" ενώ όταν πάμε να χέσουμε λέμε "Πάω τουαλέτα για λίγο" ? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ! Δεν μιλάτε ε? ΝΤΑΚΣΙ ! Δηλαδή επειδή τα σκατά (κουράδες ή κόπρανα αλλιώς), δεν μυρίζουν και τόσο ευχάριστα πρέπει να τα σνομπάρουμε ? Δηλαδή τα τσίσα (ούρα ή κατουρλιό αλλιώς) μυρίζουν καλύτερα ? ΟΧΙ. Απλά διαρκούν λιγότερο. Βέβαια αν κάποιος είναι χορτοφάγος αλλάζει κάπως το θέμα, διότι τα σκατά τους ΒΡΟΜΑΝΕ πραγματικά.

 

Τι είναι αλήθεια το χέσιμο ? Τι είναι τα σκατά (δεν πρόκειται να τα αποκαλέσω "κόπρανα" που να χτυπιέστε) ? Τα σκατά λοιπόν, είναι ότι έχουμε φάει και δεν έχει αξιοποιηθεί από τον οργανισμό μας. Δηλαδή είναι όλα τα άχρηστα συστατικά. Για παράδειγμα όταν τρώτε καρπούζι και δεν φτύνετε τα κουκούτσια, πολύ πιθανό είναι να μπορείτε να τα διακρίνετε εντός της χέστρας (ούτε εδώ πρόκειται να την αποκαλέσω "λεκάνη").

 

Ας περάσουμε από τον πρόλογο στο κυρίως θέμα όμως. Υπάρχουν 3 μεγάλες κατηγορίες σκατών, και 2 κατηγορίες ανθρώπων που χέζουν. Ας πάρουμε τους ανθρώπους για αρχή.

 

Κατηγορία Ανθρώπων Α - Χέσιμο Κεντέρης

Αυτή είναι μια κατηγορία ανθρώπων που πραγματικά λυπάμαι. Είναι οι άνθρωποι που χέζουν όσο πιο γρήγορα μπορούν, λες και τους κυνηγάνε 7 μαύροι (βλ. Όνομα κατηγορίας). Αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά ΧΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. Ποια η απόλαυση αν δεν καθίσεις στην τουαλέτα κανένα 20λεπτο παρέα με κάποιο περιοδικό ή μιλώντας στο τηλέφωνο ? Χέζουν σαν τα πουλιά. Τα ρίχνουν και φεύγουν. Χέστηδες !

 

Κατηγορία Ανθρώπων Β - Χέσιμο Δημόσιος Υπάλληλος

Αυτή είναι και η καλύτερη κατηγορία. Οι άνθρωποι αυτοί, χέζουν όπως ακριβώς δουλεύουν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Παίρνουν την εφημερίδα τους ή το περιοδικό τους, τον φραπέ, το κινητό, τα τσιγάρα και μπαίνουν με τσαμπουκά στην τουαλέτα. Κάθονται αναπαυτικά, τακτοποιούν τα πράγματά τους και αρχίζουν με την ησυχία τους. Θα μιλήσουν στο τηλέφωνο, θα ρίξουν μερικές κλανιές, και γενικά θα αξιοποιήσουν σωστά τον χρόνο τους. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρώπους αυτούς που έχουν συμφιλιωθεί με την φύση.

 

Τώρα ας περάσουμε στην συζήτηση του κώλου. Υπάρχουν 3 κατηγορίες σκατών.

 

Κατηγορία Α

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν τα σκατά που είναι σκληρά σαν πέτρες. Τι εννοώ? Εάν είστε φοιτητής/φοιτήτρια (πιο συχνά εκεί παρατηρείτε το φαινόμενο αυτό), και τρώτε έξω κάθε μέσα για 10 τουλάχιστον μέρες, θα το έχετε συναντήσει. Είναι η δυσκολία που αντιμετωπίζεται όταν πάτε να χέσετε. Το σκατό με λίγα λόγια, δεν λέει να βγει με τίποτα ! Σφίγγεστε... ξανασφίγγεστε ... τίποτα. Κάποια στιγμή τα καταφέρνετε και το σκατό αρχίζει να ξεπροβάλλει. ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ! Είναι μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να δημιουργήσετε τον λεγόμενο "Σκατοσκούλικα". Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε την πιο μακριά κουράδα που έχει γνωρίσει το ανθρώπινο είδος! Εκεί λοιπόν που σφίγγεστε, την στιγμή που θα έχετε φτάσει περίπου στην μέση της κουράδας, έρχεται η πιο κρίσιμη στιγμή ! Σας τελειώνει η αναπνοή! Εδώ βρίσκεται το μυστικό της όλης επιτυχίας! Εάν χαλαρώσετε και πάρετε μια βαθιά αναπνοή, η κουράδα θα κοπεί στα 2 και θα χάσετε την χαρά της δημιουργίας. Θα σας αποκαλύψω τώρα το μυστικό της επιτυχίας (σε κανέναν όμως ε?). Το μυστικό είναι να παίρνετε μικρές και κοφτές αναπνοές συνδυαζόμενες με σφίξιμο. Η επιτυχία είναι σίγουρη. Εδώ το διαβάσατε, εδώ το μάθατε. Εκεί κάπου τελειώνει το χέσιμο, επειδή όλο το σκατό έχει συσσωρευτεί και με το κόλπο που μόλις τώρα μάθατε, μπορείτε να το ξεφορτώνεστε με μια κίνηση ! Με την έξοδο σας από την τουαλέτα, νιώθετε βασιλιάς ... άρχοντας ... σαν να σας ανήκει ο κόσμος !

 

Κατηγορία Β

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα σκατά που είναι ημίρρευστα και λαδερά. Είναι αυτό που συμβαίνει όταν τρώτε πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα. Δεν είναι τόσο διασκεδαστικά, αλλά είναι εκπαιδευτικά. Εάν κοιτάξετε τα σκατά σας, σίγουρα θα μπορείτε να διακρίνετε όλα όσα φάγατε. Κουκούτσια, χόρτα, φλούδες και πολλά άλλα. Αυτή η κατηγορία σκατών, κρατά τον χέζοντα στην τουαλέτα αρκετή ώρα. Είναι αυτό που λέμε "έχασα 3 κιλά στην τουαλέτα".

 

Κατηγορία Γ

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα σκατά κάθε άλλο παρά σκατά θυμίζουν. Πιο πολύ φέρνουν σε βαμμένα τσίσα, μόνο που έχουν ακόμα την ευωδιά των σκατών. Αυτή την κατηγορία την συναντάμε περισσότερο σε άρρωστους. Συνήθως μπορεί να επισκεφτούν την τουαλέτα 3-4 φορές μέσα σε 2 ώρες. Κατάντια. Σίγουρα το έχετε περάσει όλοι. Αφού από ένα σημείο και μετά, αναρωτιόμαστε τι ήταν αυτό που χέζαμε και έχουμε την απορία "που το βρήκα τόσο σκατό ρε?". Μπορείτε όμως να περάσετε διασκεδαστικά τον χρόνο σας. Την στιγμή που αφήνετε τον χείμαρρο ελεύθερο, μπορείτε να κινείτε κυκλικά τον κώλο σας έτσι ώστε να περάσετε ένα βάψιμο την χέστρα με το χρώμα που σας αρέσει. Μετά σηκωθείτε και θαυμάστε το έργο σας. Αν θέλετε, αποθανατίστε την στιγμή βγάζοντας μια φωτογραφία.

 

Αυτές ήταν λοιπόν οι κατηγορίες εν συντομία. Στο μέλλον μπορεί να αναφερθώ εκτενέστερα πάνω σε αυτό το τόσο επίκαιρο και φλέγον θέμα.

 

Από σήμερα λοιπόν, σταματήστε να σνομπάρετε το χέσιμο και τα σκατά, και φωνάξτε περήφανα "ΠΑΩ ΝΑ ΧΕΣΩ" όταν εισέρχεστε σε μια τουαλέτα. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους φίλους σας. Κρατείστε σημειώσεις για να γίνετε καλύτερος. Διοργανώστε διαγωνισμούς...

 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΕΣΙΜΟ ...

 

Και τώρα θα κλείσω με μια σοφή ατάκα, και μια απορία που με βασανίζει εδώ και πολύ καιρό :

 

Ένα καλό χέσιμο ξεκινά με ένα καλό κλάσιμο...

...και...

 

Γιατί όταν πίνω κακάο με πιάνει κόψιμο ??

 

Βρείτε ποια ήταν η ατάκα και ποια η απορία...

 

Όποιος το διάβασε και αηδίασε ΧΕΣΤΗΚΑ. Ας μην το διάβαζε.

 

 

 

 

CREDITS TO: VLIMA(www.kamenoi.gr)

 

 

SOURCE: www.kamenoi.gr

 

Link to comment
Share on other sites

Guest thanos123

Pali apo L2 (Kameno):

 

 

 

Download -- high quality (55 mb)

 

 

Download --medium quality (6.5 mb)

re einai treloiiiiii xax0axa0x0a0xa0x0a0xa00ax0a0xa0xa0x0aX0AX0A0X0AX0A0X0AX0A0X0A0XA0X0A0XA0XA0X0A0Xxa0x0a0xa0x0ax0a0x0ax0a0x0a0x0ax0a0x0ax0a0xa0x0a0x0ax0a0xa0 re eliosa sto gelio imartwn xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax kai ayto p ekane post o haxor gamato itan alla ayto sto you tube itan ola gia ola xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxax

Link to comment
Share on other sites

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ! Είναι μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να δημιουργήσετε τον λεγόμενο "Σκατοσκούλικα". Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε την πιο μακριά κουράδα που έχει γνωρίσει το ανθρώπινο είδος! Εκεί λοιπόν που σφίγγεστε, την στιγμή που θα έχετε φτάσει περίπου στην μέση της κουράδας, έρχεται η πιο κρίσιμη στιγμή ! Σας τελειώνει η αναπνοή! Εδώ βρίσκεται το μυστικό της όλης επιτυχίας! Εάν χαλαρώσετε και πάρετε μια βαθιά αναπνοή, η κουράδα θα κοπεί στα 2 και θα χάσετε την χαρά της δημιουργίας. Θα σας αποκαλύψω τώρα το μυστικό της επιτυχίας (σε κανέναν όμως ε?). Το μυστικό είναι να παίρνετε μικρές και κοφτές αναπνοές συνδυαζόμενες με σφίξιμο. Η επιτυχία είναι σίγουρη. Εδώ το διαβάσατε, εδώ το μάθατε. Εκεί κάπου τελειώνει το χέσιμο, επειδή όλο το σκατό έχει συσσωρευτεί και με το κόλπο που μόλις τώρα μάθατε, μπορείτε να το ξεφορτώνεστε με μια κίνηση ! Με την έξοδο σας από την τουαλέτα, νιώθετε βασιλιάς ... άρχοντας ... σαν να σας ανήκει ο κόσμος !

 

oxi re afto de to perimena XD

kouradologe  :o

Link to comment
Share on other sites

Guest 7killer

Loipon afto Solution xero apo pou to pires(info-gate forum  ;D).Tespa deite k afta(dn exoun sxesi me l2):

 

Δεν έτρωγε επί 10 χρόνια, αλλά γέννησε! Η 32χρονη Χιόγκ Ζαϊτιγκ που δεν μπορούσε να φάει επί μια 10ετία και ζούσε μόνο με ενδοφλέβιους ορούς, γέννησε το 1995 ένα υγιέστατο κοριτσάκι... Η κ.Ζαϊτιγκ αρρώστησε πριν 17 χρόνια, παρουσιάζοντας παρόμοια συμπτώματα με το κοινό κρυολόγημα, όμως οι γιατροί δεν μπορούσαν να διαγνώσουν την ασθένεια. Το 1987 δυνάμωσε συνάπτοντας στη συνέχεια γάμο μ' ένα φοιτητή.

 

Πήρε δίπλωμα με ... 632 μαθήματα. Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε ένας Βρετανός κάνοντας 632 μαθήματα για να πάρει δίπλωμα οδήγησης. Στο ... ενεργητικό της μαθητείας του στο τιμόνι συγκαταλέγονται 5 αυτοκίνητα που κατέστρεψε γιατί παρ' όλα τα μαθήματα εξακολουθούσε να μπερδεύει το γκάζι με το φρένο.

 

Βρετανικές ερωτικές φαντασιώσεις: Οι Βρετανοί κάνουν επτά φορές έρωτα την ημέρα νοερώς. Αυτό έδειξε έρευνα του περιοδικού Mens Helth Magazine, αποκαλύπτοντας επίσης ότι "οι σεξουαλικές φαντασιώσεις βελτιώνουν την ποιότητα της πραγματικής σεξουαλικής μας ζωής. Η έρευνα δείχνει ότι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις προκύπτουν πιο συχνά στους άνδρες, οι οποίοι φαντάζονται πως κάνουν έρωτα τουλάχιστον 2.555 φορές το χρόνο. Επομένως συνεχίστε να ονειρεύεστε", επισημαίνει το περιοδικό.

 

Προτιμούν σοκολάτα αντί για σεξ Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Ένωσης Καναδών Ζαχαροπλαστών στο Τορόντο, έδειξε ότι το 38% των Καναδών, εάν είχε ελεύθερη επιλογή, θα προτιμούσε να φάει μία σοκολάτα παρά να κάνει έρωτα με μια λαχταριστή γυναίκα. Στο ερώτημα "γιατί", το 15% των ερωτηθέντων απάντησε ότι το να τρώνε σοκολάτα τους προκαλεί ένα αίσθημα "μεγάλης έκστασης", ενώ το 19% είπε ότι με τη σοκολάτα "αισθάνονται πολύ καλύτερα, έτσι κι αλλιώς".

 

Οργασμός με ένα χασμουρητό Το αντικαταθλιπτικό σκεύασμα χλωριμιπραμίνη σε ορισμένους ασθενείς προκαλεί μια περίεργη όσο και ευχάριστη παρενέργεια: κάθε φορά που χασμουριούνται έρχονται σε οργασμό. Μελέτη Καναδών επιστημόνων, που δημοσιεύτηκε στο Canadian Journal of Psychiatry, αναφέρει ότι 4 ασθενείς που έπαιρναν το φάρμακο είχαν οργασμούς με κάθε χασμουρητό τους. Einai μάλιστα χαρακτηριστικό ότι μια γυναίκα που υποβαλλόταν σε θεραπεία με το συγκεκριμένο αντικαταθλιπτικό, ήθελε να συνεχίσει τη λήψη του και μετά την αποθεραπεία της, καθώς ερχόταν σε οργασμό ακόμα κι αν χασμουριόταν σκόπιμα.

 

Πνίγηκαν 6 άτομα για να σώσουν ένα... κοτόπουλο, το οποίο βγήκε μόνο του Έξι άτομα, τέσσερα από τα οποία ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας, πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να σώσουν ένα κοτόπουλο που έπεσε στο πηγάδι στο χωριό Ναζλέτ Εμαρά της νότιας Αιγύπτου. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Αλ Αχράμ" η τραγωδία ξεκίνησε όταν το 18χρονο μέλος της αγροτικής οικογένειας έπεσε στο πηγάδι για να σώσει το κοτόπουλο. Βλέποντάς τον να πνίγεται έσπευσαν σε βοήθεια τα τρία του αδέλφια, ηλικίας 20, 16 και 14 ετών, τα οποία πνίγηκαν επίσης, το ένα μετά το άλλο. Δύο γείτονες που έτρεξαν να τους βοηθήσουν είχαν την ίδια τύχη. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην συνέχεια, αφού ανέσυραν τα πτώματα από το πηγάδι, ανακάλυψαν το κοτόπουλο σώο και αβλαβές να επιπλέει, ανυποψίαστο για την πρωτοφανή τραγωδία που προκάλεσε.

.

Ευαισθητοποίηση με καζανάκια... Ένα ακόμη μουσείο άνοιξε τις πόρτες του στο Βρετανικό κοινό τα εκθέματά του όμως απέχουν αρκετά από τα συνηθισμένα αφού πρόκειται για ... τουαλέτες και καζανάκια! Φυσικά το "μην αγγίζεται" δεν ισχύει για το νέο αυτό μουσείο, το αντίθετο μάλιστα. Οι επισκέπτες παροτρύνονται να ... "τραβήξουν με υπερηφάνεια το καζανάκι" - αυτό είναι και το όνομα της έκθεσης αυτής - της διαφανούς τουαλέτας και να παρακολουθήσουν την "αξιοθαύμαστη" λειτουργία της αποχέτευσης.

 

Ρεκόρ στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος εξόντωσης κουνουπιών Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εξόντωσης κουνουπιών που διενεργήθηκε φέτος στη Λαπωνία, νικητής αναδείχθηκε ένας νεαρός Φιλανδός, σκοτώνοντας 21 κουνούπια, πετυχαίνοντας έτσι νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Τη πρώτη θέση κατέκτησε ο 17χρονος Χάρρυ Πελομπά, κερδίζοντας έτσι ένα ασημένιο κύπελλο καθώς και ένα Σαββατοκύριακο διακοπών για δύο σε θέρετρο της Λαπωνίας. Η αναμέτρηση, έγινε στο Πελκοσενιέμι 1.000 σχεδόν χιλιόμετρα βόρεια του Ελσίνκι, όπου ο ήλιος δεν δύει επί πολλές εβδομάδες το καλοκαίρι. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κουνούπια μέσα σε πέντε λεπτά χωρίς τη βοήθεια εντομοκτόνων, δικτύων ή μυγοσκοτώστρας.

 

Διάλειμμα για ...σωματικές ανάγκες Η απεργία τουλάχιστον 250 εργατών ενός σφαγείου κρεάτων στο Κιμπέρλ, της βορειοδυτικής Γαλλίας έληξε μετά τη μερική νίκη τους για την ανατροπή του "διατάγματος" του εργοδότη τους, που τους επέβαλε να πηγαίνουν στην τουαλέτα σε καθορισμένες ώρες και σε αντίθετη περίπτωση να τιμωρούνται με περικοπές στο μισθό τους. Σύμφωνα με τον περιορισμό αυτόν, οι εργάτες έπρεπε να επισκέπτονται την τουαλέτα μόνο στη διάρκεια των πεντάλεπτων διαλειμμάτων, τρεις φορές την ημέρα.

 

Καλός υπάλληλος σε βαθμό εξόντωσης Ένας λογιστής κόντεψε να πεθάνει στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει τον διευθυντή του με την εργατικότητα και την συνέπειά του. Όταν ο 48χρονος Γκαμπριέλ Αλιέφ είδε τον διευθυντή του να μπαίνει στο ασανσέρ, ανέβηκε τρέχοντας 7 ορόφους και κατάφερε να καθίσει στο γραφείο του λίγα δευτερόλεπτα πριν μπει στην αίθουσα ο διευθυντής. Ξαφνικά όμως κατέρρευσε.

 

Μίνι ζωολογικός κήπος σε βαλίτσες!! Οι άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου του Καΐρου έμειναν έκπληκτοι όταν άνοιξαν για έλεγχο τις αποσκευές ενός Ρώσου που είχε ως προορισμό το Βελιγράδι και βρέθηκαν ενώπιον ενός... μίνι ζωολογικού κήπου. Ο άνδρας αυτός είχε βάλει μέσα στις βαλίτσες του 66 ζώα, μεταξύ των οποίων 2 κροκόδειλους και 17 χαμαιλέοντες, 12 φίδια, 28 σαύρες, 2 αλεπούδες και 5 τρωκτικά, και προσπαθούσε να τα περάσει λαθραία, ανακοίνωσαν οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου.

 

Δημιουργήθηκε πανεπιστήμιο πεζοδρομίου Οι αγύρτες, οι άστεγοι και οι ζητιάνοι έχουν πλέον το δικό τους πανεπιστήμιο στην Ιταλία, όπου δε θα μαθαίνουν τη συνηθισμένη ύλη, που διδάσκεται στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, αλλά τις τεχνικές για επιβίωση στη ζούγκλα του τσιμέντου. Πληρώνοντας δίδακτρα 30.000 λιρέτες (περίπου 4.500 δρχ.) ο σπουδαστής θα μαθαίνει πως μπορεί να φτιάχνει κρεβάτι από χαρτόκουτα, πως να βρίσκει μέρη για να φάει και να κοιμηθεί αλλά και πως να εφαρμόζει την "εκλεπτυσμένη τέχνη του ζητιάνου" σύμφωνα με τον Εβιο Μπότα, διευθυντή της σχολής "La Strada" (Ο Δρόμος).

 

Ερωτευμένος σφηνώθηκε σε καμινάδα Στη Ρώμη, ένας νεαρός Ιταλός που προσπαθούσε να γοητεύσει την φιλενάδα του σαν Άι Βασίλης, ενώ απουσίαζαν οι γονείς της, απέτυχε όταν σφηνώθηκε στο στενό καπναγωγό και φώναξε "βοήθεια". Oi πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν από την κοπέλα δήλωσαν ότι υποχρεώθηκαν να καταστρέψουν πλήρως την καμινάδα για να απελευθερώσουν τον νεαρό.

 

Αν και... νεκρός έλαβε 4,6% των ψήφων Νεκρός...προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που διεξήχθησαν στη Βουλγαρία ο 76χρονος Άντον Κόλεφ. Ο Κόλεφ ήταν υποψήφιος των κομμουνιστών στη Βάρνα, αλλά πέθανε ξαφνικά 3 μέρες πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών. Στις εκλογές είχε συγκεντρώσει το 4,6% των ψήφων και είχε συμπεριληφθεί μεταξύ των επικρατέστερων για τον δεύτερο γύρο. Το μπέρδεμα ανακαλύφθηκε όταν ένας ψηφοφόρος τηλεφώνησε σπίτι του για να του δώσει συγχαρητήρια, οπότε αναγκάστηκε να...συλλυπηθεί την οικογένειά του.

 

Η κούκλα που σώζει μοναχικούς Γερμανική εταιρεία κατασκεύασε και είναι έτοιμη να προωθήσει στην αγορά μια φουσκωτή κούκλα από καουτσούκ με το όνομα "Σωτηρία", η οποία θα αποθαρρύνει τους επίδοξους κακοποιούς να επιτίθενται σε μοναχικές γυναίκες οδηγούς. Η κούκλα που δεν υπερβαίνει τις 100 evro μοιάζει αληθινή και μπορεί να καθίσει "δίπλα" στη οδηγό αποτρέποντας έτσι τους επίδοξους δράστες

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock