Jump to content

valerios

Members
  • Posts

    263
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About valerios

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Greece
  • Interests
    Fly's life!

valerios's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. ναι ... το msn μου είναι deathisrest2@msn.com το έκανα..... οταν το έκανα απο το accounts δεν εποιανε το έκανα από το charachters κ είναι οκ τώρα thank you!
  2. λοιπόν... είχα δουλίτσες κ δεν μπόρεσα να ασχολιθώ... όλα δουλεύουν... κατέβασα κ το interlude client... κ το install... τώρα τι χρεάζετε να κάνω? σκέφτηκα να κάνω edit το l2.ini και να βάλω για ip 127,0,0,1 αλλα όταν το ανοιξα είχε κινεζικα :/ μπορείτε να με help ξανα? please? το έκανα και αυτό... μπήκα στο παιχνίδι... αλλά όταν έγραφα //admin δεν έκανε τπτ πηγα στο navicat άλλαξα το lvl σε 200 αλλά τπτ... όποια εντολη "admin" και να βάλω δεν λειτουργεί...
  3. κ εγώ αυτό πιστέυω γιατί είναι copy paste απο του vitr3ous ... κ αυτός είχε κάνει για interlude αν θυμάμε καλά... έστηλα mail και θα δούμε αν θα μου απαντήσει... και παλι ευχαριστώ...
  4. έχω βάλει αυτό.... http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=15069.0 ποιο client θα χρειαστώ? ο server είναι on.... σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για το ενδιαφέρων σου... είναι αξιοθάυμαστο το πόσο γρήγορα απαντούσες... δείχνει πως έχεις μεγάλο ενδιαφέρον για το forum και πως νοιάζεσε για τους users... thank you very much... να γιατί έχεις 7 καρμα κ είσαι mod... πραγματικά το αξίζεις... και όποια κουφάλα πει πως γλείφω.... ας διαβάσει το ποσο με βοήθησε ο τυπος!
  5. σε εμένα ήταν ξετσεκαρισμένο και το next δεν πατιοταν... έκανα unistall κ install ξανα και τωρα πατιέτε όπως κ σε εσένα... jesus christ.. αντε εξιγησε το τώρα αυτό... τέσπα... thank you very very much m8... μην κάνεις lock το topic... λογικά θα σε ξαναχρειαστώ... thanks! edit1: θέλω να παίξω offline.. μόνος μου δηλαδή... όποιον client και να βάλω θα μπορώ να παίξω?
  6. το δοκίμασα αλλά και πάλι για να ενεργοποιηθεί το next πρέπει να βάλω pass... δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βγάλω το pass?
  7. Καλησπέρες παιδιά... Λοιπόν.. δοκίμασα τον οδηγό του waterkiller... (θα εκανα εκεί την ερώτηση αλλα topic locked) έχω βάλει pass όταν δημιουργούσα την db...ο waterkiller στο guide έλεγε να μην βάλουμε pass... αλλά αν δεν έβαζα pass δεν εμφανιζόταν το next... και έτσι αναγκαστικά έβαλα.. έχω κολήσει στο σημείο που λέει τρέξτε το RegisterGameServer.μπατ οταν το τρέχω μου λέει διάφορα κ στο τέλος λέει "... 15 more press any key to continue" χωρίς να κάνω register τον server... πιστεύω πως είναι από το pass που έβαλα γιατί κάπου στην μέση λέει: caused by: java bla bla bla using password:NO που σημαίνει πως πρέπει να δηλώσω κάποιο pass ωστε να μπορεί να έχει πρόσβαση στην βάση... πήγα στο server.properties (που βάζουμε ip κλπ κλπ) βρήκα το Login=root Password= MaximumDbConnections=50 και απλά μετά το Password= έβαλα το pass τις ΄βασης μου... δεν έγινε κάτι όμως... μπορεί κάποιος να με help... τι πρέπει να κάνω edit? ή τουλάχιστων πώς να βγάλω τον κωδικό απο την βάση? thanks γιατί ξέρω πως θα με βοηθησει κάποιος... κ για να φανώ ευγενικός...
  8. what do you mean? i made my walls with photoshop.. i can upload psd files... mods sorry 4 spam..
  9. don't spam and what is the w][e? i just started l2 again ... on crescendo... but i don't realy like them...
  10. oxi... na ypotheso tainia... kalh? exeis mamisei mesa sto nero?
  11. kai egw auto leo....... dn pezo l2... (akomi)(an arxiso tha prepei na exw polu xrono) thanks re c... dld eleoc... tha me trelani... oxi tpt allo alla peimenei ki olas! tou edi3a k egw kt link http://www.l2.stiff.ru/drop_calculator/item/4815.html http://www.phq.ru/item.php?item_id=4814 http://la2.olympus.ru/index.php?ct=6&sb=3&id=282 tou ediksa k to diko s link... k pali ta idia re c... tha ton diro sto telos... h mlkia einai pos einai 16 xrwnwn.... tespa.. thnx for the reply...... k enas mod as kanei ena lock h akomh k delete to topic... (kati hksera k to ekana sto spam section :D)
  12. allo thema - eksetaseis(good luck stis panelinies guys..)
  13. pedes... dn polu pezw l2... alla kati asxeto epidi tha trelatho to elemental bow ti grade einai? oxi tpt allo alla m leei enas pos einai S.. egw gt thimame oti einai C????? k leei mono ston elite einai S... peite prin ta pekso entelos... (www.l2elite.us)
×
×
  • Create New...