Jump to content

Question

Posted

Παιδιά έχω κάνει αυτό το code για το PartyZone μου, αλλά δυστιχώς δεν μπορώ να το κάνω να κάνει teleport το υπόλοιπο party πίσω στο Town όταν θα είναι <5 μέσα στο Party Zone..

https://pastebin.com/yjXC9QXD

Recommended Posts

• 0
Posted
On 10/20/2020 at 12:56 PM, L2-Evanthe said:

Η αναγκη θα σε κανει να μαθεις μονος. Κατσε παρατηρησε πως λειτουργει ο κωδικας, συμβουλεψου λιγο stackoverflow κ λιγο google και σε 10 μερες θα μπορεις να γραφεις ενα if μονος σου.

Αυτο δεν θα σε κανει προγραμματιστη για κανενα λογο ειναι σαν να λεμε οτι επειδη εκανες τραχιοτομη σε καποιον που πνιγοταν εγινες ξαφνικα γιατρος, αλλα θα σταματησεις να ζητας βοηθεια απο το καθε ανιδεο εδω μεσα που νομιζει οτι ξερει java και λεει στους φιλους του "η δουλεια μου ειναι προγραμματιστης".

Τα προβληματα απο μονα τους θα σου δωσουν την απαντηση. Οταν αναθετεις ενα προβλημα σε εναν αλλο δεν μαθαινεις και δεν βελτιωνεσαι. Η ανθρωποτητα η ιδια εμαθε απο τα προβληματα και την αναγκη. Ετσι ανακαλυφθηκε ο ηλεκτρισμος, η χημεια κλπ.

Y.Γ. αμα θες ενα μικρο tip, ο προγραμματισμος ειναι η ψηφιοποιηση του κοσμου γυρω σου. Οταν αντιμετωπισεις ενα προβλημα, σκεψου πως θα το ελυνες στον πραγματικο κοσμο κ κανε το ιδιο στον κωδικα.

μπορούσες απλά να του πείς πώς να ψάχνει στο google :poker:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...