HellDaggeri Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 I know this bug :) and I also play this server ---> Kapsimo quit kapsimo it SUX!
pavlos21 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 quit kapsimo it SUX! helldagger or penguin i am tarixeutis/gameover^{admin on 3} . [GR]re man egw otan se legane cheata se uperaspistika gt se exw dei na pezeis.esi gt kaneis disfimisi re man?gt mpainun moglides kai se lene cheater?eleos re file grapstus.
HellDaggeri Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 helldagger or penguin i am tarixeutis/gameover^{admin on 3} . [GR]re man egw otan se legane cheata se uperaspistika gt se exw dei na pezeis.esi gt kaneis disfimisi re man?gt mpainun moglides kai se lene cheater?eleos re file grapstus. [gr] ma den to niw8eis den exeis er8ei sthn 8esh mou file exw fygei kai akoma mazi m asxolountai!
pavlos21 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [gr] ma den to niw8eis den exeis er8ei sthn 8esh mou file exw fygei kai akoma mazi m asxolountai! [GR] gia na mi spammaroume kiolas.emena prin 1 mina sxedon o luden sikwse video kai elege pws etrema giati eixa aim.odws etrema alla gt sto 1.6 to eixa balei na trexei oxi san Open Gl san kati allo de 8umamai to option.asxoli8ika elaxista kai meta ton egrapsa.tespa an 8es mpaine ston #3 kamia fora ;)
Morian Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 this is old and stupid!!! Yeah? -1 karma for spam and undig. next time is ban request. locked.
Recommended Posts