gmos123 Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Καλησπέρα , Έχω έναν l2j server τον οποίο τρέχω αλλά θέλω να προσθέσω κώδικα στο workspace. Όταν τον προσθέσω στο workspace πως μεταφέρονται και στον server μέσα οι αλλαγές ?? Εννοώ την επικοινωνία του workspace με τον σερβερ. Quote
SadStatue Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Βάζεις το updated gameserver.jar στην θέση του παλιού. Quote
gmos123 Posted March 31, 2019 Author Posted March 31, 2019 (edited) wow fast feedback .. Για να προσθέσω στο model/actor/instance ένα αρχείο τ κάνω https://ibb.co/bBVphvp Edited April 1, 2019 by gmos123 Quote
SadStatue Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 (edited) Σε όλα αυτά τα κόκκινα έχεις πρόβλημα δεν ξέρω τι έχεις πειράξει αλλά μάλλον δεν θα δουλέψει. Αν θες να φτίαξεις ένα class στο πακέτο ../actor/instance πάτα δεξί κλικ πάνω του και new - > class Πρέπει να διαβάσεις τα βασικά για να συνεχίσεις φίλε βρες ένα java tutorial. Edited April 1, 2019 by SadStatue Quote
gmos123 Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 (edited) Σε ευχαριστώ , δεν έχω πειράξει τίποτα από το pack είναι το αρχικό. Είμαι C# developer σε embedded. Απλά δεν εχω ασχοληθεί ποτε με java. Edited April 1, 2019 by gmos123 Quote
Nightw0lf Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Πρέπει να μάθεις απο κάποιον οδηγό εδώ μέσα αν υπάρχουν ακόμα πώς γίνετε το compile ποιά αρχεία δημιουργεί και τί κάνεις αντικατάσταση αφού ολοκληρωθεί το compile. Quote
Recommended Posts