Έχω ένα source, έκανα κάποιες βασικές αλλαγές στην Java, έκτισα και τώρα στο pack μου έχω βάλει αρκετά custom NPCs, έχω διάφορες αλλαγές στην SQL και πολλά ακόμα (στον gameserver, εκτός eclipse).
Κάποια στιγμή πρέπει να γυρίσω στο Eclipse για να αλλάξω ακόμα κάποια πράγματα στην Java αλλά το καινούργιο build θα μου κάνει overwrite τις αλλαγές μου. Όποτε τι κάνουμε τώρα;
Να περάσω της αλλαγές που έχω κάνει στο pack μέσα στο source ώστε να κάνω build και να είναι όλα έτοιμα ή να έχω backup όλα τα υπόλοιπα που έβαλα στο pack και ένα αρχείο .sql για τις αλλαγές ώστε κάθε φορά που θα κάνω build θα κάνω ένα copy-paste και καθάρισα;
Ψάχνω την "φόρμουλα", τον θεωρητικά πιο σωστό τρόπο ώστε να κάνω την ζωή μου ευκολότερη.
Υ.Γ. Είμαι στα πρώτα βήματα στον τομέα και μπορεί η λογική μου στο πως να το κάνω όλο αυτό να είναι εξ αρχής λάθος οπότε οποιαδήποτε συμβουλή, είμαι όλος "μάτια".
You can post now and register later.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Hello.
This code works well. It removes buff with double click, but If you preffer remove buff with ALT + mouse click, place this code in AbnormalStatusWnd.uc
function OnLButtonDown(WindowHandle a_WindowHandle, int X, int Y)
{
local Rect windowBounds;
local int targetRow;
local int targetCol;
local StatusIconInfo info;
local SkillInfo skillInfo;
if (IsKeyDown(IK_alt) == false)
return;
// Find window position
windowBounds = Me.GetRect();
// Process clicks outside of window frame only
if (X > (windowBounds.nX + NSTATUSICON_FRAMESIZE))
{
// Calc row and col of targeted icon
targetRow = (Y - windowBounds.nY) / NSTATUSICON_SIZE;
targetCol = (X - windowBounds.nX - NSTATUSICON_FRAMESIZE) / NSTATUSICON_SIZE;
// Store status info of targeted icon
StatusIcon.GetItem(targetRow, targetCol, info);
// Store actual skill info and make sure it is exists
if (GetSkillInfo(info.ClassID, info.Level, skillInfo))
{
// Request server to stop skill effect
// Usage: _dispel:<int:skill_id>,<int :skill_level>
// Example: _dispel:313,8
RequestBypassToServer ( "_dispel:" $ string ( skillInfo. SkillID ) $ "," $ string ( skillInfo. SkillLevel ) ) ) ;
}
}
}
Question
Caotonic
Καλησπέρα,
Έχω ένα source, έκανα κάποιες βασικές αλλαγές στην Java, έκτισα και τώρα στο pack μου έχω βάλει αρκετά custom NPCs, έχω διάφορες αλλαγές στην SQL και πολλά ακόμα (στον gameserver, εκτός eclipse).
Κάποια στιγμή πρέπει να γυρίσω στο Eclipse για να αλλάξω ακόμα κάποια πράγματα στην Java αλλά το καινούργιο build θα μου κάνει overwrite τις αλλαγές μου. Όποτε τι κάνουμε τώρα;
Να περάσω της αλλαγές που έχω κάνει στο pack μέσα στο source ώστε να κάνω build και να είναι όλα έτοιμα ή να έχω backup όλα τα υπόλοιπα που έβαλα στο pack και ένα αρχείο .sql για τις αλλαγές ώστε κάθε φορά που θα κάνω build θα κάνω ένα copy-paste και καθάρισα;
Ψάχνω την "φόρμουλα", τον θεωρητικά πιο σωστό τρόπο ώστε να κάνω την ζωή μου ευκολότερη.
Υ.Γ. Είμαι στα πρώτα βήματα στον τομέα και μπορεί η λογική μου στο πως να το κάνω όλο αυτό να είναι εξ αρχής λάθος οπότε οποιαδήποτε συμβουλή, είμαι όλος "μάτια".
Thanks,
George
9 answers to this question
Recommended Posts