TwisTy Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Opion mporei na me help na valo kapia npc sto database gt dn ksero as me kanei add sto msn Avlaboy@hotmail.com eimai 100% sigouros oti dn 8a katalavo an mou eksigisete apo edo pera ..giayto plz ama mporeite add me :)
0 WANTED13 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 gt den estelnes se kapion empiro se pm to msn s kai xriastike na kaneis olokliro topic? 8a se kano ego add! Lock kapios
0 Stefoulis15 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dn Xreaiazetai PM's... To Forum Einai Gia Na Allilovoi8iomaste..! Oso Gia Tn Empeiria , Dn Xreiazete Na Eisai Pro Developer Gia Na Valeis Ena SQL Stin Database! Pros 8eou! @TwisTy , File m Oriste Ena Guide : http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=33620.0 An Dn Se Voi8isei , Apanta Edw na Sou Pw.
0 TwisTy Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 egw ayto dn katalaveno....pws mporo na ksero pio einai to sql p 8elo?gia gmshop k buffer 8elo na kano
0 Frank Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 egw ayto dn katalaveno....pws mporo na ksero pio einai to sql p 8elo?gia gmshop k buffer 8elo na kano File m to kathe NPC exei to diko tou SQL. Einai kapoia arxeia me kataliksi .sql
0 TwisTy Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 To ksero to 8ema einai oti sto myserver/sql dn vlepo tpt p na exei sxesi me buffer :/ giayto k zitisa help apo msn
0 Frank Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dn nomizw na vreis pio aplo guide file : http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=33620.0
0 TwisTy Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Ty gia to help s alla apo oti eides kolao otan kaneis execute batch file k prepi na vreis to sql p 8es...opos s eipa dn vrisko kati p na exei sxesi me buffer....k apo oti epsaksa sto link p mou dosate to pedi ekei leei dialekse ayto p 8es....ela omoC p dn ksero pio
0 Frank Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Re file uparxei ena arxeio sto NPC sou p exei kataliksi .sql ...Auto perna sto navicat.
Question
TwisTy
Opion mporei na me help na valo kapia npc sto database gt dn ksero as me kanei add sto msn
Avlaboy@hotmail.com
eimai 100% sigouros oti dn 8a katalavo an mou eksigisete apo edo pera ..giayto plz ama mporeite add me :)
10 answers to this question
Recommended Posts