Frank Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Hello guys! Psaxnete tainies,paixnidia,programmata kai ola ta sxetika gia download? Thelete ena kalo kai filiko forum gia na ta vreite? www.greekzland.com ===> Mia nea elliniki koinotita sas perimenei paidia! Loipon auti tin epoxi psaxnoume uploaders gia to forum, opoios pragmatika endiaferetai kai nomizei pws mporei na voithisei me shares kai alla as kanei ena reply parakatw ;) Thanks
Phoenix4 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 oraio fenetai alla apo oti eida...sta παιχνιδια den exei tpt gia pc :-\ psaxnoume eisai o admin? psaxnoume uploaders gia to forum dld ti 8es? gia programata? anime?
Frank Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Soul eimai Admin alla dn eimai o root admin, ennow dn to exw stisei egw to forum :) .. Episis psaxnoume atoma pou na mporoun kai na theloun na asxolithoun me to forum
Phoenix4 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Soul eimai Admin alla dn eimai o root admin, ennow dn to exw stisei egw to forum :) .. Episis psaxnoume atoma pou na mporoun kai na theloun na asxolithoun me to forum sovara s milao ama eixa poli eleu8ero xrono.. 8a asxoliomouna ...alla dn exo ... sry :-\ Soul Phoenix na me lete plz :D
Frank Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 sovara s milao ama eixa poli eleu8ero xrono.. 8a asxoliomouna ...alla dn exo ... sry :-\ OK File, thanks gia to endiaferon :) ... Pantws stoxeuoume se kati kalo kai theloume na kanoume kali prospatheia
sufferwounds Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 siga siga tha megalosei auto to forum trust me
Frank Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 siga siga tha megalosei auto to forum trust me Fusika kai mporei na megalwsei file mou, an oloi to stirizoume, to diafimizoume, mporoume na to kanoume polu kalo
tugo1 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Egw endiaferome.. An me ebisteuese, borume na milisume mesw MSN.
Frank Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Egw endiaferome.. An me ebisteuese, borume na milisume mesw MSN. Dn se empisteuomai kai logiko einai re man afou dn se kserw :D Anyway auto pou thelw einai upeuthinotita, na eisai active, na kaneis SHARES (dika sou) kai genika na voithiseis opws mporeis...An ola auta ta kaneis tote mporeis na gineis uploader
MiraDBZ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Wraio siite , exei prooptikes , aplws an mporousate na allaksete to theme to forum , einai ligo bareto . Anyway kalh tyxh
Frank Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 An dn sou aresei file mporeis na to allakseis kai monos sou analoga me to pws theleis, katw katw sti selida sou exei na epileksei anamesa se 2 themes ;)
Phoenix4 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 siga siga tha megalosei auto to forum trust me ....? ama zouseC sto 1821 kai eleges ston kolokotroni ... You: kolokotroni sto mellon 8a pame sto feggari Kolokotronis: ase re dn ginetai auto. esy eisai o kolokotroniC ;) dn to leo epi8etika.
Recommended Posts