LOL LEME Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Επειδη δεν μπορω να βγαλω ακρη με την Riot και κανει 100 χρονια να απαντηση !!! ... Εχω ενα προβλημα με το λολ ... πριν απο μερικες μερες οταν αρχισε το patch 6.6 ... μεσα στο παιχνιδι θολωνουν τα Skills , εικονα του Champion με τον οποιο παιζω , τα items ... και Flash , ignite κλπ και μερικες φορες τρεμοπαιζουν (αυτα γινονται αναλξ ποτε το ενα ποτε το αλλο ) στην photo που εβαλα δειχνει μονο την εικονα του champion και Flash , Smite ... (μονο με αυτο το κοματι στην photo εχω προβλημα ολα τα αλλα ειναι κομπλε να ξερετε ) Εχω 1920 χ 1080 αναλυση και υψηλης ποιοτητας μεσα στο παιχνιδι ... εστειλα ΜΝΜ στην RIOT και τους εξήγησα το προβλημα και αν το εχουν ολοι η μονο εγω ... και μου ειπαν οτι δεν εχουν λαβει αλλη αναφορα γι΄αυτο το προβλημα ... και να προσπαθησω να επαναφερω τις προεπιλεγμενες ρυθμισεις στο μενου των γραφικων και επιδιορθωση της εγκαταστασης ... τα εκανα ολα αυτα αλλα το προβλημα παραμενη... Δεν ξέρω τι φταίει ... μπορει να φταιει και καμια ρυθμηση στην καρτα γραφικων ( Nvidia geforce ) αν καποιος ξερεις αν υπαρχει καμια λυση ας μου πει !!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Quote
DrenepiaWorld Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και ειναι προβλημα της καρτας γραφικων, εγω βεβαια ειχα μονο με spells και icons αυτο το προβλημα και ειχαν χειροτερη αναλυση απο οτι ειναι σε εσενα, ολα τα αλλα ηταν κομπλε Quote
LOL LEME Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 ξερεις τον τροπο πως μπορω να το φτιαξω ?? η τι φταιει στην καρτα γραφικων ??? Quote
`Sanctus Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 meta to last patch exei gamithei o dias perimene na deis sto next patch an diorthothei Quote
LOL LEME Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Τα πραγματα χειροτερευουν κατι με την καρτα γραφικων και ρυθμίσεις ειναι αν μπορει καποιος να βοηθήσει Nvidia Geforce 210 Quote
xxdem Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Τα πραγματα χειροτερευουν κατι με την καρτα γραφικων και ρυθμίσεις ειναι αν μπορει καποιος να βοηθήσει Nvidia Geforce 210 afou anigei to lol me karta dekaetias na les kai efxaristw Quote
Katherine Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/4cgjr7/as_of_patch_66_the_hud_is_blurry/ Quote
LOL LEME Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/4cgjr7/as_of_patch_66_the_hud_is_blurry/ Thanxs;) Quote
`Sanctus Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 meta to last patch exei gamithei o dias perimene na deis sto next patch an diorthothei Quote
LOL LEME Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=_tFzfudavNc τελικα πολλα ατομα εχουν αυτη την μαλακια με το HUD μηπως ξερει κανεις ποτε ειναι το επομενο UPDATE?? βαρεθηκα να το βλεπω ετσι το HUD κλπ !!! Edited April 3, 2016 by LOL LEME Quote
Recommended Posts