grandelani123 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Εχω open source στο pc μου. Ερωτηση καποιο guide για το κανω να τρεχει? Quote
0 Cray-Z Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 isos na einai idi compiled checkare ton fakelo dist allios compile me eclipse Quote
0 grandelani123 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 ο φακελος dist εχει μεσα τα σταρτ μποτον οταν τρεχω το γκειμ σερβερ error:could not load or find main com....... bla bla Quote
0 'Baggos' Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Εχω open source στο pc μου. Ερωτηση καποιο guide για το κανω να τρεχει? Τι εννοείς? Να βάλεις τα αρχεία όπως πρέπει για να τρέξει ο Server? Αν ναι, μέσα στους φακέλους datapack,gamesever θα υπάρχουν φάκελοι build, από εκεί θα κάνεις αποσυμπίεση τα αρχεία. Θα ανοίξεις έναν νέο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας σου με ότι όνομα θες! Μετά θα πας εκεί που σου είπα, και θα πατήσεις "Αποσυμπίεση σε" και θα τα βάλεις να τρέξουν μέσα στον φάκελο που έφτιαξες! Quote
0 grandelani123 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 μεσα δεν εχει μπιλντ σε κανενα φακελο Quote
0 'Baggos' Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 (edited) Αν δε ξέρεις πως να κάνεις, δες κάποιον οδηγό.Δεν είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο... Υπομονή χρειάζεται στο να διαβάσεις τον οδηγό και θα το κάνεις.. [Guide]Πως Να Κάνεις Compile & Πως Περνάς Έναν Java Code! Όπου χρειαστείς βοήθεια, στείλε μου να σε βοηθήσω φίλε. Edited January 28, 2015 by 'Baggos' Quote
Question
grandelani123
Εχω open source στο pc μου.
Ερωτηση καποιο guide για το κανω να τρεχει?
8 answers to this question
Recommended Posts