Jump to content
  • 0

Help Eclipse Problem


nikosdevil20
 Share

Question

Hello mxc..i need some help. i compile the l2j h5 stable version but in eclipse show me errors inside codes but i have not any problem, i compile complete and i run the server complete too. better check some photos for understund better:

 

Tvnv1ux.png

 

iXnv9ss.png

 

y9jTiUj.png

 

CFrRsut.png

 

9OJaM6d.png

 

ajZdWTr.png

Link to comment
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Or checkout the project again. Btw, you have ther red !, right click on the project and properties, if im not wrong. Check what's wrong.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Make a update on eclipse. there is the problem...

i already try help/software update but still same problem. i havent this problem with l2j ct.2.5 project. maybe you have any link for newer eclipse version?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Or checkout the project again. Btw, you have ther red !, right click on the project and properties, if im not wrong. Check what's wrong.

project after build run complete without any error or warning or something bad...i think the problem is the eclipse version? or something about eclipse.. i dont know where i must search

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Try to delete all imports and add them again.

 

e.g. sendPacket(new CreatureSay2(0, Say2.ANNOUNCE, "", "Test"));

 

After deleting all imports your CreatureSay2 will be red, and you can add import just by clicking it and window will popup with help.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Try to delete all imports and add them again.

 

e.g. sendPacket(new CreatureSay2(0, Say2.ANNOUNCE, "", "Test"));

 

After deleting all imports your CreatureSay2 will be red, and you can add import just by clicking it and window will popup with help.

that was crazy!! the problem is not from project. the project is retail compiled from l2j with 0 edits. anyway.thanks for your replay and your try but i fixed. i donwload eclipse luna before 2 min and until now dont show me any error. 

 

topic can be locked and if i need help again i pm someone thanks all

Link to comment
Share on other sites

  • 0

that was crazy!! the problem is not from project. the project is retail compiled from l2j with 0 edits. anyway.thanks for your replay and your try but i fixed. i donwload eclipse luna before 2 min and until now dont show me any error. 

 

topic can be locked and if i need help again i pm someone thanks all

It is very hard to help people when you don't see the problem in real, just some photos and text.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

It is very hard to help people when you don't see the problem in real, just some photos and text.

yes and for that i thank you before for your try :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock