T3Rr0ras Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Αυτην την εβδομαδα θα αγορασω καποια κομματια οπως κουτι-μητρικη... κτλπ... Το Pc που θα σχεδιασω θα εχει τα ακολουθα 8gb ram Intel Core i7 VGA Gerforce GT 730 4Gb 1Tb disc Το Pc το φτιαχνω καθαρα για gaming ... ολα τα προιοντα θα αγοραστουν απτο πλαισιο και θελω να το συναρμολογησω μονος μου (αρκετα ατομα μου εχουν πει οτι ειναι ευκολο αν δω και κανα βιντεακι στο youtube) εσεις τι προτεινετε να σκασω επιπλεων λεφτα στο πλαισιο να μου το συναρμολογηση η να το προσπαθησω μονος μου;; Γενικα εχω καποια αλφα εμπηρεια και ξερω μερικα πραγματα αλλα θελω να το προσπαθησω...
drake2wow Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 xirotero GPU den mporouses na pareis, poso kanei?
T3Rr0ras Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 300 ευρω κανει ο cpu και ειναι 3.4 ghz δεν νομιζω να σε ρωτησα ομως την γνωμη σου για τον επεξεργαστη.
drake2wow Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 300 ευρω κανει ο cpu και ειναι 3.4 ghz δεν νομιζω να σε ρωτησα ομως την γνωμη σου για τον επεξεργαστη. kala gamato, ante pare kana gameboy gpu = karta grafikwn 4gb karta grafikwn den xriazese oute gia ultra hd 4k, ala kati goudia san esena psaxnoune
MeVsYou Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Αυτην την εβδομαδα θα αγορασω καποια κομματια οπως κουτι-μητρικη... κτλπ... Το Pc που θα σχεδιασω θα εχει τα ακολουθα 8gb ram Intel Core i7 VGA Gerforce GT 730 4Gb 1Tb disc Το Pc το φτιαχνω καθαρα για gaming ... ολα τα προιοντα θα αγοραστουν απτο πλαισιο και θελω να το συναρμολογησω μονος μου (αρκετα ατομα μου εχουν πει οτι ειναι ευκολο αν δω και κανα βιντεακι στο youtube) εσεις τι προτεινετε να σκασω επιπλεων λεφτα στο πλαισιο να μου το συναρμολογηση η να το προσπαθησω μονος μου;; Γενικα εχω καποια αλφα εμπηρεια και ξερω μερικα πραγματα αλλα θελω να το προσπαθησω... Εάν έχεις κάποια εμπειρία όπως αναφέρεις, τότε ναι γιατί όχι να μην το κάνει μόνος σου, μιας και το θέλεις. Έχεις ρωτήσει στο πλαίσιο πόσο κοστίζει η συναρμολόγηση?
drake2wow Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Εάν έχεις κάποια εμπειρία όπως αναφέρεις, τότε ναι γιατί όχι να μην το κάνει μόνος σου, μιας και το θέλεις. Έχεις ρωτήσει στο πλαίσιο πόσο κοστίζει η συναρμολόγηση? tou ipa gpu kai mou leei 3.7ghz, pou to kalitero ante na ftanei 1.2ghz overclocked, ala an 3anadiavaseis ti egrapse 9a deis pws nomize pws gpu = cpu. Empirias
`iAndre Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Opws sou eipe o xdem alla3e karta grafikwn .. btw giati dn pairneis kai enan ssd ??Kaneis install ta windows ekei kai eisai gg kai stn allo skliro vale ola ta upoloipa.
drake2wow Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Opws sou eipe o xdem alla3e karta grafikwn .. btw giati dn pairneis kai enan ssd ?? Kaneis install ta windows ekei kai eisai gg kai stn allo skliro vale ola ta upoloipa. opa file den ta les swsta, to paidi paizei Lol sta ultra: 16 GB DDR4 Ram EVGA Titan Z SLI x4 Samsung SSD Liquid Nitrogen cooling kai vale kai enan 5960X more, na ftasei 1k fps to palikari na anevei Silver
`iAndre Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 opa file den ta les swsta, to paidi paizei Lol sta ultra: 16 GB DDR4 Ram EVGA Titan Z SLI x4 Samsung SSD Liquid Nitrogen cooling kai vale kai enan 5960X more, na ftasei 1k fps to palikari na anevei Silver xaxa :P
BonJovi® Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Αυτό που είπε και ο drake. Τράβα πέτα τα λεφτά σου σε 4 GB GPU. Επίσης αφού σου είπαν ότι είναι εύκολο κάτσε συναρμολόγισε το. Αν ακούσεις κάποιο μπαμ θα είναι επειδή δε ρώτησες τη γνώμη μας.
HiddenBoy Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Συγνωμη που μπερδευτηκα και διαβασα cpu εσεις ειστε υπερνθρωποι και δεν κανετε λαθοι στην ζωη σας... Την αλλαξα παρεπιμτοντος την καρτα γραφικων με αυτην εδω http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R7-260X-1GD5-DP-OC-11222-05-20G.htm Oso gia to ti division eimai sto lol plat 4 ... νομιζω πως το αν θελω να φτιαξω ενα τουμπανο pc ειναι δικο μου θεμα ζητησα την γνωμη σας για το θεμα συναρμολογησης οχι για το pc μου... ζωα κομπλεξικα.
drake2wow Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Συγνωμη που μπερδευτηκα και διαβασα cpu εσεις ειστε υπερνθρωποι και δεν κανετε λαθοι στην ζωη σας... Την αλλαξα παρεπιμτοντος την καρτα γραφικων με αυτην εδω http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R7-260X-1GD5-DP-OC-11222-05-20G.htm Oso gia to ti division eimai sto lol plat 4 ... νομιζω πως το αν θελω να φτιαξω ενα τουμπανο pc ειναι δικο μου θεμα ζητησα την γνωμη σας για το θεμα συναρμολογησης οχι για το pc μου... ζωα κομπλεξικα. nai re 9a ftiakseis toumpano pc me kalo cpu kai gpu pentaetias DEN
HiddenBoy Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) nai re 9a ftiakseis toumpano pc me kalo cpu kai gpu pentaetias DEN Ρε καθυστερημενε ρωτησα την γνωμη σου για το pc mou ? ποσο χρονων εισαι για νασαι τοσο κομπλεξικος? 15-16? φυγε απτο τοπικ μου τωρα και ας απαντηση καποιος πανω στο ΘΕΜΑ μου.! @Terroras εδω. Edited September 29, 2014 by HiddenBoy
`iAndre Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Pane to se kapoion texniko gia tn sunarmologisi gia na eisai sigouros.
Recommended Posts