Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
6 minutes ago, Max Caulfield said:

Αμα θες την πραγματικη αληθεια ηταν οτι ο υστερικος φιλος σου ουρλιαζε στο microphono σε περιμενω στη πλατεια που ηταν 1 ωρα απο το σπιτι μου οταν του ειπα να βρεθουμε καπου στη μεση. 

Και καραγκιοζη να πεις τη μανα σου :) 

Εγώ δεν ξέρω σου λέω οι φήμες το λένε ...

Αλλά από ένα κειμενάκι 9 σειρών απάντησες μόνο τις 2 πιο ηλίθιες που ήταν απλά για να θίξουν τον "ανδρισμό" σου ...

Ναι ξέρεις συνήθως οι ηλίθιοι άνθρωποι ταυτίζονται με τους δυνατούς όχι με τους έξυπνους ...

Εξού και ο λόγος που οι ραστιστές λένε για "Μεγα Αλέξανδρο" αλλά κανείς τους δεν μιλάει για Δημόκριτο η τον Παρμενίδη...

Τροφή για σκέψη

Edited by DukeAwesome
Posted
1 minute ago, DukeAwesome said:

Εγώ δεν ξέρω σου λέω οι φήμες το λένε ...

Αλλά από ένα κειμενάκι 9 σειρών απάντησες μόνο τις 2 πιο ηλίθιες που ήταν απλά για να θίξουν τον "ανδρισμό" σου ...

Ναι ξέρεις συνήθως οι ηλίθιοι άνθρωποι ταυτίζονται με τους δυνατούς όχι με τους έξυπνους ...

Εξού και ο λόγος που οι ραστιστές λένε για "Μεγα Αλέξανδρο" αλλά κανείς τους δεν μιλάει για Δημόκριτο η τον Παρμενίδη...

Τροφή για σκέψη

Δεν διαβασα καν τι εγραψες εισαι βαρετος. 

Posted
1 minute ago, JaharakaL said:

Ρε μαλακα Kara ησουν πισω απο κανα L2pride pack Project;

Δεν μπορω να πω. Τα μονα που μπορω να πω ειναι οτι ο damage μ χρωσταει ακομη 100ε 

Posted
Just now, Max Caulfield said:

Δεν διαβασα καν τι εγραψες εισαι βαρετος. 

Μαλάκα σε έχω πετσοκόψει τις τελευταίες μέρες πρέπει να πάρεις ρεβανς ...

https://maxcheaters.com/topic/235039-inappropriate-behaviour-from-gmds/page/2/

Posted
Just now, Max Caulfield said:

Δεν μπορω να πω. Τα μονα που μπορω να πω ειναι οτι ο damage μ χρωσταει ακομη 100ε 

Δε με νοιαζει ο damage

Posted
1 minute ago, DukeAwesome said:

Μαλάκα σε έχω πετσοκόψει τις τελευταίες μέρες πρέπει να πάρεις ρεβανς ...

https://maxcheaters.com/topic/235039-inappropriate-behaviour-from-gmds/page/2/

Δεν διαβασα γιατι εισαι βαρετος. Ενα λινκ ειδα το οποιο δεν το παταω καν 

Posted
4 minutes ago, Nightw0lf said:

demote o dragic re ... autos kai o cele kanoun mono shares tous afkers kratise pali are maxtor

eimai sigouros oti to pisteueis auto p les

mwri krifoprasini xamoura

https://www.youtube.com/watch?v=5dTq9PsE8OQ

Posted (edited)
42 minutes ago, Nightw0lf said:

demote o dragic re ... autos kai o cele kanoun mono shares tous afkers kratise pali are maxtor

Εγώ ζήτησα demote γιατί κάποιος staffer μίλησε πολύ άσχημα προς το πρόσωπο μου όταν ζητήθηκε η γνώμη μου για κάτι ( ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε ) εγώ δεν θα συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν έχουν παιδεία και δεν ξέρουν τι θα πει σεβασμός, ειναι απαράδεκτο να μην σέβεσε την γνώμη του άλλου έχουμε και μια αξιοπρέπεια και όλα έχουν και ενα όριο!

Οταν και αν αποφασίσει ο Maxtor να φτιάξει αυτό το φόρουμ και πετάξει τα φαντάσματα από το Staff τύπου μπαίνω κριτικάρω τους πάντες και κάνω μόνο reload το main index τότε ίσως ξανά προσφέρω την βοήθεια μου.

Εις το επανιδείν! :smile:

Edited by Dragic