MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 @Whispering Tales Κούκλε, τι προτείνεις να κάνω σήμερα; Μιλάω σε σένα, γιατί για κάποιον περίεργο λόγο, οι φίλοι μου δε μου μιλάμε. Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Quote Ήταν Δεκέμβριος του 1821 όταν την είδα για τελευταία φορά. Ένα δάκρυ είχε κυλήσει, όχι επειδή την έχασα, αλλά επειδή δεν την απόλαυσα. Τόσα πράγματα που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μαζί, αλλά εγώ επέλεξα άλλο μονοπάτι, το μονοπάτι του μαχητή, του νικητή... Πω δεν μου βγαίνει. Θέλω να γίνω και συγγραφέας πανάθεμα με. Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΛΟΥΣΤΗ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ; @JaharakaL Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ; Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Όταν με το καλό μπορέσω ουνανα, τότε θα τραβήξω με την sarada, ελπίζω να έχιε και ωραία βυζάκια όταν μεγαλώσει, όχι ότι με ενδιαφέρουν, επεοιδή κι εγώ τα είχα απλά λέω τώρα Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 13 minutes ago, MiraDBZ said: Όταν με το καλό μπορέσω ουνανα, τότε θα τραβήξω με την sarada, ελπίζω να έχιε και ωραία βυζάκια όταν μεγαλώσει, όχι ότι με ενδιαφέρουν, επεοιδή κι εγώ τα είχα απλά λέω τώρα Τα πράγματα που θα της έκανα δεν περιγράφονται. Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Just now, MiraDBZ said: Τόσα πράσινα μπροστά, κάτι κάνουμε βραστά. Tόσα πράσινα βραστά, κάτι κάνουμε σωστά. Quote
Xplicit7 Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 4 hours ago, MiraDBZ said: ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ; Ναι αλλά εγώ στο IG παίρνω reactions από κοπέλες, εσύ; Quote
Xplicit7 Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Μην δείτε άνθρωπο 1.70 αμέσως να τον πείτε κοντό ρε μαλάκες. 1 Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 56 minutes ago, Xplicit7 said: Ναι αλλά εγώ στο IG παίρνω reactions από κοπέλες, εσύ; Μου κάνει like η μάνα μου. Οπότε lol get destroye D. Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Just now, MiraDBZ said: Μου κάνει like η μάνα μου. Οπότε lol get destroye D. Για κάποιον παράξενο λόγο δε μπορώ να αντιδράσω στα δικά μου ποσταρίσματα. Quote
Recommended Posts