Dask Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Κάθεστε και μαλώνετε ρε μαλάκες για το ποιος ανοίγει καλύτερους σερβερ, 2016 γαμώ το σπίτι μου. Ηλίθιοι."ποιος ασχολείτε σοβαρά" ρωτάει μετά ο άλλος, μα με δουλεύεις ρε μαλάκα; Απείλησε ότι θα με χακάρεις τώρα. Κι ο άλλος αναζητά μέλλον για το φορουμ και προσπαθεί να βρει λύση, χαζός είσαι, ρε μαλάκα; Ή έχεις ψευδαισθήσεις; Quote
SirLionheart Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Τι εννοείς επιχείρημα; Απλά πιες. Και τι ξέρεις και θεωρείς; Ούτε το όνομά μου δε ξέρεις. Επιχείρημα με την έννοια, του ότι κάθομαι και αραδιάζω τόμους post και πρέπει να χαλαρώσω. Anyway. Το λέω, μιας και τώρα καλό ή κακό δεν ξέρω αν είναι αυτό, είμαι μέλος αρκετό καιρό και βλέπω πως κινούνται τα πράγματα στο φόρουμ. Το ότι δεν είμαστε ενεργοί, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουμε. Quote
SirLionheart Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Κάθεστε και μαλώνετε ρε μαλάκες για το ποιος ανοίγει καλύτερους σερβερ, 2016 γαμώ το σπίτι μου. Indeed. Κι ο άλλος αναζητά μέλλον για το φορουμ και προσπαθεί να βρει λύση, χαζός είσαι, ρε μαλάκα; Ή έχεις ψευδαισθήσεις; Μ' αρέσει που το "δήλωσα" κι όλας, ότι δεν θέλω να ενώσω κόσμο και λοιπά. Quote
Dask Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Αρχίδια δήλωσες, μαλακίες τύπου "ας κάνουμε ότι μπορούμε με ότι έχουμε" δεν έγραφες; Θα σου πω εγώ τι έχεις έναν admin που σας γράφει στη πουτσάρα του και κρατάει το φορουμ ανοιχτό ακόμη επειδή βγάζει αρκετά από αυτό ώστε να του καλύβουν τα τσιγάρα του μήνα.Ραντομάδες σαν τον xdem και accessdenied, κλαίνε για τα πάντα (moderators, l2, hacks, πούτσες). Άτομα που μπαίνουν 1 φορά για να πουλήσουν τίποτα στο market place κι ένα l2 section με servers των 3 ημερών.Και κάθεστε κι ασχολείστε.Γούστο σας να γουστάρετε το λ2, αν σας αρέσει βρείτε ένα σοβαρό community/forum. Αλλά με το να κάθεστε εδώ, είστε καρκινιάρηδες απλά. Δε ξέρω τι άλλο περιμένετε να σας πω, μιας και ζητάτε και άποψη. Quote
SirLionheart Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Το ότι φέρνουμε βόλτες, δεν σημαίνει ότι ασχολούμαστε. Ας μιλήσω επί προσωπικού τουλάχιστον.Εν τέλη, κάπως έτσι το σκέφτομαι εγώ. Αλλά όχι και να καίγομαι.O Admin ας κάνει ότι θέλει (σε λογικά πλαίσια). Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα υπήρχε αυτό. Σίγουρα έπαιξαν και άλλα πράγματα τον ρόλο τους.Randomάδες. Γιατί randomάδες παρακαλώ; Ποιος είναι επαγγελματίας εδώ μέσα σε αυτό που κάνει; Μπορεί να υπήρξαν μερικοί coders/developers που ίσως να 'χαν δουλέψει real life, αλλά και πάλι το θέμα είναι ότι το ενδιαφέρον είναι αυτό που κινεί τον κόσμο να ασχοληθεί με το φόρουμ.Και από την στιγμή που υπάρχει ακόμα πράγμα στο section αυτό, ας εκμεταλλευθεί κατάλληλα. Μιλάω από πλευράς φόρουμ και advertising. Τα άλλα είναι επί προσωπικού.Όπως επίσης προτάσεις εκτός του Lineage, έχουν γίνει για να επεκταθεί το φόρουμ. Δεν ξέρω σε τι φάση είχαν φτάσει, αλλά σαν ιδέα δεν είναι άσχημη. Αρκεί να υπάρξει κόσμος (πάντα νοήμων) που θα την υποστηρίξει. Quote
Dask Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Το ότι φέρνουμε βόλτες, δεν σημαίνει ότι ασχολούμαστε. Ας μιλήσω επί προσωπικού τουλάχιστον. Εν τέλη, κάπως έτσι το σκέφτομαι εγώ. Αλλά όχι και να καίγομαι. O Admin ας κάνει ότι θέλει (σε λογικά πλαίσια). Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα υπήρχε αυτό. Σίγουρα έπαιξαν και άλλα πράγματα τον ρόλο τους. Randomάδες. Γιατί randomάδες παρακαλώ; Ποιος είναι επαγγελματίας εδώ μέσα σε αυτό που κάνει; Μπορεί να υπήρξαν μερικοί coders/developers που ίσως να 'χαν δουλέψει real life, αλλά και πάλι το θέμα είναι ότι το ενδιαφέρον είναι αυτό που κινεί τον κόσμο να ασχοληθεί με το φόρουμ. Και από την στιγμή που υπάρχει ακόμα πράγμα στο section αυτό, ας εκμεταλλευθεί κατάλληλα. Μιλάω από πλευράς φόρουμ και advertising. Τα άλλα είναι επί προσωπικού. Όπως επίσης προτάσεις εκτός του Lineage, έχουν γίνει για να επεκταθεί το φόρουμ. Δεν ξέρω σε τι φάση είχαν φτάσει, αλλά σαν ιδέα δεν είναι άσχημη. Αρκεί να υπάρξει κόσμος (πάντα νοήμων) που θα την υποστηρίξει. Quote
Dask Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 δε καταλαβαίνω τίποτα φίλε δε βγάζεις νόημα και είμαι και σε δύκσολη κατάσταση τώρα Quote
Xplicit7 Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 (edited) Πραγματικά όμως κάθε φορά που βλέπω και τσακώνεστε για το ποιος είναι ο καλύτερος dev εδώ μέσα, θέλω να πάω πίσω το χρόνο, να σας σκοτώσω πριν γεννηθείτε και να φάω τα βλαστοκύτταρα σας για την αποκατάσταση των σπασμένων μου νεύρων. ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ MXC ΤΟ 2016 ΞΥΠΝΑΤΕ Edited August 25, 2016 by Nikoloudos7 Quote
xxdem Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 re malaka dask pragmatika eisai o orismos tou trash edw mesa kai les emena randoma? me ti kritirio? Oti to mono pou kataferes einai na eisai enas pou ipirxe mono mesa sto Gost kai "trollare" ka9isterimenous ? Quote
Xplicit7 Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Βέβαια ντάξει τι να πει κανείς για τον Maxtor, μπαίνει πια μόνο για να ρίξει ban στον Vorfin και κάποιοι θέλουν να γίνονται και mod για να καθαρίζουν τις μαλακίες εδώ μέσα. Quote
xxdem Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Πραγματικά όμως κάθε φορά που βλέπω και τσακώνεστε για το ποιος είναι ο καλύτερος dev εδώ μέσα, θέλω να πάω πίσω το χρόνο, να σας σκοτώσω πριν γεννηθείτε και να φάω τα βλαστοκύτταρα σας για την αποκατάσταση των σπασμένων μου νεύρων. ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ MXC ΤΟ 2016 ΞΥΠΝΑΤΕ dikse mou ena quote pou milaei kapios gia to pios einai kaliteros dev, toulaxison apo emena den 9a vreis giati den asxoloume me ta skoupidia edw mesa pleon apo ti stigmi pou figane oi palioi kaloi ponemenoi Quote
Dask Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 re malaka dask pragmatika eisai o orismos tou trash edw mesa kai les emena randoma? me ti kritirio? Oti to mono pou kataferes einai na eisai enas pou ipirxe mono mesa sto Gost kai "trollare" ka9isterimenous ? με πληγώνεις Quote
Xplicit7 Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 dikse mou ena quote pou milaei kapios gia to pios einai kaliteros dev, toulaxison apo emena den 9a vreis giati den asxoloume me ta skoupidia edw mesa pleon apo ti stigmi pou figane oi palioi kaloi ponemenoi Δε το είπα για σένα, για pirama και κάτι άλλους που έβλεπα σε άκυρα threads. Εσύ πιστεύω ότι έχεις το απαραίτητο IQ για να μην κάνεις tryhard εδώ μέσα, τουλάχιστον όχι το 2016. Quote
SirLionheart Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 δε καταλαβαίνω τίποτα φίλε δε βγάζεις νόημα και είμαι και σε δύκσολη κατάσταση τώρα Δεν πειράζει. Άλλη φορά. Quote
Recommended Posts