xxdem Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Κανένας σχολιασμός για το πόσα έβγαλε από τον σέρβερ , δεν χρειάζετε να τον φοβάσε αντιθέτως άμα έχεις ένα 20αρικο να του πληρώσεις το dedi θα γίνετε και συνεργάτες. esy blaka 9a zitas adia prin anaferese se mena. Gia partnership mias kai to e9ikses 9elw 1,500E gia ka9e 10% tou server
AccessDenied Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 esy blaka 9a zitas adia prin anaferese se mena. Gia partnership mias kai to e9ikses 9elw 1,500E gia ka9e 10% tou server :o that was pwned thug.. Πισω στη σπηλια σου :( σε ταπωσε.
Leonardoa Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Νο εγω χωρισα με τον Justice.. περιμενα να γυρναει σπιτι και να μ κανει χαδακια αλλα γυρναγε και μου βαραγε ενα πλαστικο hammer στο κεφαλι και φωναζε BANNED BANNED του λεω ΟΧΙΙΙΙΙ δεν παει ετση η σχεση μας, ουτε η ορθογραφια. Οποτε δεν εχω βυσμα-μεσον να σε κανω chat ban.. θα κλαφτω λιγο αλλα νταξει τι να σ κανω. και δεν εγραψε και καποιος ποσες μερες να ξερω τι κανω που βρισκομαι, ποση ζωη εχω ακομα; Το κατάλαβα :3 Αντε σε λίγο καιρό θα φτάσω 30 είμαι 25 εδώ και κάνα μήνα αντε με το καλο :3 Οι νέες ταυτότητες θα περιέχουν μικροτσίπ στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά ενώ σε δεύτερη φάση ίσως περιλαμβάνουν και τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κλπ έτσι ώστε η χρήση της να επεκταθεί και στις υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και στην εφορία, ίσως και στις τράπεζες. Οι νέες ταυτότητες έρχονται καθώς υπάρχουν σφοδρές πιέσεις κυρίως από τις ΗΠΑ για αλλαγή των υπαρχόντων ταυτοτήτων οι οποίες πλαστογραφούνται εύκολα. Pame gia chiparisma mazi me ta skulia dab dab gav gav. ποσες μερες εφαγα τσατ μπαν Κατερινιώ;
AccessDenied Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) και δεν εγραψε και καποιος ποσες μερες να ξερω τι κανω που βρισκομαι, ποση ζωη εχω ακομα; αντε με το καλο :3 ποσες μερες εφαγα τσατ μπαν Κατερινιώ; Οποτε γυριζει και σου απανταει: -Katherine: Οσα project εκλεισε o Elfo ΑΜΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ, με το καλο το νεο account :P Edited June 7, 2016 by AccessDenied
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 καλά xdem νομίζεις θα ασχοληθώ μαζί σου που το μόνο που ξέρεις είναι να λες ....ΤΩΡΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΑΝΕΣΜην με ενοχλείς άλλο γιατί με αποτυχημένους δεν έχω κάτι να πω
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 https://www.bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=0002016052907243375530DcJIoK0654 :'(
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 o geitonas exei fotovoltahka stin stegh tha paw na tou ta ksulosw kai tha arxisw mining :happyforever:
AccessDenied Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Ayto poy ekane ekei legete database diagram ousiastika 1 pros 1 - polla pros polla mou ekane sundesi, Credits go to LOL MEME
Elfo Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) peer 2 peer legeteΜέχρι και ο access σε έκανε outplay. Ρε μαλάκες άμα δεν έχετε ιδέα μην πάτε να το παίξετε έξυπνοι Access - thug 1-0 Edited June 7, 2016 by .Elfocrash
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Μέχρι και ο access σε έκανε outplay. Ρε μαλάκες άμα δεν έχετε ιδέα μην πάτε να το παίξετε έξυπνοι Access - thug 1-0 Fenete na to pistepses
Elfo Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) Fenete na to pistepsesΓια πες μας τι είναι peer to peer να μάθουμε. Εδιτ. Βασικά τι λέω αφού θα το γοογλαρει Edited June 7, 2016 by .Elfocrash
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Για πες μας τι είναι peer to peer να μάθουμε. Εδιτ. Βασικά τι λέω αφού θα το γοογλαρει to wikipedia gia kati periergous san esena uparxei
The Original Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Μετα τον clown backsteen εχουμε καινουργιο: Με στεναχώρησες... - Unfriend.
Recommended Posts