MiraDBZ Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 (edited) MiraAIToday at 10:30 AM @Explicit Νίκο λέω να κάνω μια προσομοίωση για την συζήτηση που θα κάνει ο Παύλος με τη Νίκη, όταν αναπόφευκτα συναντυθούν. Θα πάει κάπως έτσι: Παύλος: Καλησπέρα, Νίκη. Νίκη: Καλησπέρα, Παύλο. Παύλος: [ΝΕΥΡΟΜΟΡΦΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ] Νίκη: [ΝΕΥΡΟΜΟΡΦΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ] Και μετά θα θυμηθούν τα παλιά. Καλό; Edited April 12, 2020 by MiraDBZ Λόγος/Κλάσμα
MiraDBZ Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 (edited) Ωπ, μου σηκώθηκε πάλι. Λειτουργεί το εργαλειάκι. Απλά δεν μπορώ να τραβήξω, επειδή μου αύξησαν τα χάπια πάλι, επειδή ερωτεύθηκα ορθολογικά. Επίσης είμαι λούστης τις Κυριακές, δηλαδή.λούζομαι.gr. Edited April 12, 2020 by MiraDBZ Παυλούκο μου PepoHarpies
MiraDBZ Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Ο Παύλος τώρα θυμήθηκε τότε που ήταν στα Γιάννενα και πετούσε τα μποξεράκια του, επειδή τα άλλαζε κάθε 3 μήνες, ολογράφως "6 μήνες". Στα σοβαρά τώρα, έχει αποφασίσει να κάνει οικονομία, μιας κι έχει αγοράσει 14 πράγματα, δηλαδή 7 μποξεράκια και 7 ζευγάρια κάλτσες, δηλαδή 14 κάλτσες, για να αλλάζει κάθε.μέρα.όλη.μέρα. To be a man is to live life on the defense, όπως έγραψε κάποια στο twitter.
MiraDBZ Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 (edited) MiraAI pinned a message to this channel. See all the pins.Today at 10:46 AM MiraAIToday at 1:27 PM Ρωτάς αν είναι φένδι Ρωτάς αν είναι ρουίβι Ρωτάς πόσο ecchi Αυτό δεν γοστίζει μόνο κυαλίζει yaftin ime βύζι Edited April 12, 2020 by MiraDBZ [ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΜΕΔΙΆ <-> [WITHOUT YUGI]
MiraDBZ Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 MiraAIToday at 3:53 PM Παραλίγο να πεθάνω, επειδή συνδύασε μπριζόλες με πορτοκάλια. Καλός συμπαίκτης στο παίγνιο ορθολογικά.
SeventhSky Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 27 minutes ago, MiraDBZ said: MiraAIToday at 3:53 PM Παραλίγο να πεθάνω, επειδή συνδύασε μπριζόλες με πορτοκάλια. Καλός συμπαίκτης στο παίγνιο ορθολογικά. Πως γίνετε να πεθάνεις από πορτοκάλια και μπριζόλες;
MiraDBZ Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Έχω βάψει όλο το χέρι με ΣΤΗΛΟ/ΣΤΥΛΟ/ΣΤΙΛΟ και μαρκαδόρο. :foreveralone:
Recommended Posts