Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Καλησπέρα. Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα site για μία συγκεκριμένη χρήση. Όποιος γνωρίζει κάποιο topic που να με καθοδηγεί στο πως να φτιάξω το site και μου το στείλει θα το εκτιμούσα πολύ .Επίσης αν γνωρίζει κάποια γνωστή σελίδα για αγορά domain. Με συγχωρείται αν βρίσκομαι σε λάθος section. Έκανα αναζήτηση να βρώ κάποιο παρόμοιο topic στο maxcheaters αλλά δεν βρηκα.

Edited by Kamp1as
Posted

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. το site αυτό ειναι για host και domain. εγω ψάχνω εναν οδηγό που μου δείχνει τα βήματα πως φτιάχνω το site.  και ύστερα θα μπω και στην διαδικασία να πάρω domain

Posted

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. το site αυτό ειναι για host και domain. εγω ψάχνω εναν οδηγό που μου δείχνει τα βήματα πως φτιάχνω το site.  και ύστερα θα μπω και στην διαδικασία να πάρω domain

τα περισσοτερα hosts πλεον σου δεινουν ετοιμα templates στο acp απο διαφορα engines δηλαδη οπως ειπε και ο snoopi html+css,joomla,wordpress κλπ στα οποια μπορεις να ξεκινησεις απο ετοιμα σχεδια και να τα τροποποιησεις οπως εσυ θες αλλα μπορεις να ξεκινησεις και απο empy templates τα οποια μπορεις να τα φτιαξεις οπως εσυ θες τον σχεδιασμο τους κλπ.

Posted

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε το μόνο που μου μένει είναι να βρώ templates τα οποία θα τα διαμορφώσω ανάλογα;

Posted

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε το μόνο που μου μένει είναι να βρώ templates τα οποία θα τα διαμορφώσω ανάλογα;

ναι.

επισης στο google αν ψαξεις π.χ. html templates free θα βρεις απειρα templates που μπορει να σου αρεσουν και να διαμορφωσεις αναλογα με το τι θες

Posted

Mporeis na agorasis tempaltes apo edw themeforest.net

mporeis na katebasesi templates apo to forum mas.

to engine WordPress sou dinei 3 etima themes me to install ( einai skata san design alla anyways ) 

o kaluteros tropos gia emena einai na ma8eis polu kala HTML CSS kai PHP kai na kaneis to diko sou site apo to 0, i na pliroseis kapion na sou kanei to site apo to 0 opos to 8es

Posted

Καλημέρα παιδιά. Το Site που θέλω να φτιάξω ειναι για καθαρισμό κτιρίων. Ζήτησα την βοήθεια απο εδώ γιατί τα πιο πολλά παιδιά το κατέχουν το θέμα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν νομίζω να δυσκολευτώ ιδιαίτερα με τα html του site. Αν δυσκολευτω όμως, θα ανατρέξω εδώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας. 

Posted

Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Μήπως ξέρει κάποιος, κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κατεβάσω τα template κάποιου άλλου site. Να τα κατεβάσω και να τα διαμορφωσω μετά όπως θέλω!

Posted

Καλησπέρα παιδιά. Φίλε Sopor Aeternus χρησιμοποίησα αυτό το πρόγραμμα το htt track και δούλεψε μια χαρά. Ύστερα κατέβασα το Abode Reader και όταν άρχισα να δουλεύω επάνω στο σάιτ διαπίστωσα οτι έλειπαν html απο το σάιτ που κατέβασα. Μήπως ξέρεις κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κατεβάζει όλα τα αρχεία ενός άλλου site? 

Posted

Καλησπέρα παιδιά. Φίλε Sopor Aeternus χρησιμοποίησα αυτό το πρόγραμμα το htt track και δούλεψε μια χαρά. Ύστερα κατέβασα το Abode Reader και όταν άρχισα να δουλεύω επάνω στο σάιτ διαπίστωσα οτι έλειπαν html απο το σάιτ που κατέβασα. Μήπως ξέρεις κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κατεβάζει όλα τα αρχεία ενός άλλου site? 

δεν γνωριζω καποιο προγραμμα που να μπορεις να κατεβασεις ολα τα αρχεια αλλα με λιγο ψαξιμο δεν θα σου ειναι δυσκολο να τα φτιαξεις μονος σου ετσι και αλλιως ειναι καλυτερα να ξερεις εσυ τι εχει το σαιτ σου μεσα να το εχεις φτιαξει εσυ δηλαδη παρα να θες να αλαξεις η να φτιαξεις κατι και να μην ξερεις που και πως

Posted

δεν μπορείς να κατεβάσεις τα πάντα, Τα PHP files δεν μπορείς να τα δεις ούτε εσύ ούτε κάνεις 3ος, άρα ούτε το πρόγραμμα μπορεί να τα κατεβάσει.

και σου πρωτινό το Adobe Dreamweaver