Nitzamc Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 παιδια εχω αυτην την ερωτηση σκευτομαι να γραφτω σε δημοσιο ιεκ μηπος ξερει κανεις να μου πει σε τι βαθμο σου μαθενουν ? ενοω ειναι σαν τα ΕΠΑΛ? η οχι ? δεν μπορω να βρω πληροφοριες στο τι μαθαινεις Quote
Dante44® Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 παιδια εχω αυτην την ερωτηση σκευτομαι να γραφτω σε δημοσιο ιεκ μηπος ξερει κανεις να μου πει σε τι βαθμο σου μαθενουν ? ενοω ειναι σαν τα ΕΠΑΛ? η οχι ? δεν μπορω να βρω πληροφοριες στο τι μαθαινεις ksero ena palikari to opio pige se dimosio IEK kai exei para ma para poli kales gnwseis...Auto vevaia den vasizete sto IEK alla perissotero se esena an exeis oreksei na matheis.. Quote
Nitzamc Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 ωρεα... κανενα site που να λεει τι μαθενεις δεν υπαρχει ? δεν μπορω να βρω ρε γαμωτο Quote
Eagle_Eye Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Auto vevaia den vasizete sto IEK alla perissotero se esena an exeis oreksei na matheis.. Quote
Nitzamc Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 ναι καταλαβα φιλε μου απλα μπορει να μη διδασκουν στον βαθμο που θελω καταλαβες? δηλαδη σε επαλ που τελιωσα εγω πληροφορικη κλαιν μαιν... και ακουσα οτι πανω κατω τα ιδια μαθαινεις και στο δημοσιο ιεκ... δεν ειμαι σιγουρος και γιαυτο θελο να μαθω Quote
Vision Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 To ΙΕΚ είναι επαγγελματική κατάρτιση ενώ το ΕΠΑΛ είναι λύκειο μη τα συγκρίνεις. Quote
TEOGR_hItMaKeR Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 δεν ξέρω πάντως ένας φίλος μου πηγαίνει ΙΕΚ Δημοκριτο Θεσσ/νικη μαρκετινγκ και ειναι ευχαριστημενος .. Quote
Recommended Posts