mjst Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 8imase molivi? :3 molivi leei :D enan nanaki e??? pou ka8otan 24wres stn elven vilage xaxaax ;) Quote
NinjaStep Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 vsk o tasos oli mera itan ekei :3 na oum Quote
NinjaStep Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: Quote
moikan Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 gt mallon o lora elege mlkies.. profanos o server ekleise oristika. Quote
moikan Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 ρε φιλε Universe εμαθες τπτ καινουργιο για τον server? Quote
Vision Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 ρε φιλε Universe εμαθες τπτ καινουργιο για τον server? Universe εδώ έχω κάνει change name οχι φίλε μου από όσο έχω ρωτήσει από άπειρους φίλους μου που παίζαμε μαζί και αυτοί ασχολούνται μου χουν πεις πως όχι δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν υπάρχει gold πλέον κρίμα γιατί ήταν καλός server ο μόνος κατά την άποψη μου καλός server. Ο server η αλήθεια είναι πως άλλαξε πολλά χέρια απλά οι τελευταίοι που τον αγόρασαν μάλλον έβγαλαν όσα μπορούσαν και μετά τον έκλεισαν έτσι ξέρω είχα φίλο GM. Quote
•Sƴndica✝ℰ• Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Τελικα παει αυτος δν ξανανιγει απο'τι κτλβα ??? Κριμα ρε γαμοτο τοσο γαματος σερβερ , ανιγουνε τωρα ολα τα ζωα L2Gold απο αλλες χωρες κτπλα. Να υπηρχε ο παλιος Gold και με wipe να ιτανε σιγα , θα ειχε τις πουτανας τον κοζμο πφφ... :-\ :-\ :-\ :-\ Quote
Vision Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Τελικα παει αυτος δν ξανανιγει απο'τι κτλβα ??? Κριμα ρε γαμοτο τοσο γαματος σερβερ , ανιγουνε τωρα ολα τα ζωα L2Gold απο αλλες χωρες κτπλα. Να υπηρχε ο παλιος Gold και με wipe να ιτανε σιγα , θα ειχε τις πουτανας τον κοζμο πφφ... :-\ :-\ :-\ :-\ Ναι και ένας από εδώ μέσα είχε ανοίξει και δεν είχε ούτε 1 άτομο μέσα. Καμιά φορά και τα καλά παύουν να υπάρχουν. Quote
Recommended Posts