Jump to content

Question

Posted

Γειά σας. Αγόρασα dedi και τώρα θέλω να συνδεθώ για να περάσω το pack μου και να ανοίξω τον server μου αλλά δεν έχω ιδέα πως να το κάνω.. Αν κάποιος μπορεί  ας βοηθήσει ... Το πολύ δίνω 10€.

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Γειά σας. Αγόρασα dedi και τώρα θέλω να συνδεθώ για να περάσω το pack μου και να ανοίξω τον server μου αλλά δεν έχω ιδέα πως να το κάνω.. Αν κάποιος μπορεί  ας βοηθήσει ...

Δώσε στον Zake ένα 20€ να στα φτιάξει όλα αυτός. Κανένας δεν πρόκειτε να σε βοηθήσει τζάμπα σε αυτό.
  • 0
Posted

Δώσε στον Zake ένα 20€ να στα φτιάξει όλα αυτός. Κανένας δεν πρόκειτε να σε βοηθήσει τζάμπα σε αυτό.

Με 20€ βάζω windows. Πιο φτηνά συμβιβάζομαι..
  • 0
Posted

Με 20€ βάζω windows. Πιο φτηνά συμβιβάζομαι..

Τα linux αποτι θυμαμαι σηκωνουνε περισσοτερο κοσμο και ειναι πιο ελαφρια,αρα θα χασεις αποδοση,εγω στο λεω γιατι ετσι ειναι. ΓΙα αυτο το θεμα που ζητας κανενας δεν προκειτε να σε βοηθησει.
  • 0
Posted

Τα linux αποτι θυμαμαι σηκωνουνε περισσοτερο κοσμο και ειναι πιο ελαφρια,αρα θα χασεις αποδοση,εγω στο λεω γιατι ετσι ειναι. ΓΙα αυτο το θεμα που ζητας κανενας δεν προκειτε να σε βοηθησει.

Δίνω ένα δεκάρικο δεν είπα τζάπα.
  • 0
Posted

Δίνω ένα δεκάρικο δεν είπα τζάπα.

Κανε pm τον Zake μονο αυτος ειναι αρκετα αξιοπιστος για να σε βοηθησει,τωρα αν δεχτει με ενα 10ρικο καλος :D
  • 0
Posted

Κανε pm τον Zake μονο αυτος ειναι αρκετα αξιοπιστος για να σε βοηθησει,τωρα αν δεχτει με ενα 10ρικο καλος :D

Καλά θα του στείλω..
  • 0
Posted

Μπορώ να μάθω το λογο για τον οποίο πήρες αυτό το os?

αφου δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς...

• 0
Posted

Γίνεται να αλλάξω αλλά κοστίζει. Αν βρώ κάποιον να με βοηθήσει θα το κρατήσω αν όχι τότε αναγκαστηκά θα πάρω windows.
  • 0
Posted

Αυτό του είπα και εγώ.
  • 0
Posted

Υπάρχουν οδηγοί για το πως να στήσεις έναν σέρβερ σε ubuntu,και εδώ και στο google.

Ψάξε!

• 0
Posted

Υπάρχουν οδηγοί για το πως να στήσεις έναν σέρβερ σε ubuntu,και εδώ και στο google.

Ψάξε!

Αυτό εδώ https://www.webtropia.com/en/root-server/economy-dedicated-server-details.html?pid=Ecoi5 αγόρασα  με Ubuntu και ένας μου είπε οτι είναι για site ισχύει;