Forced Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Μόλις παρήγγειλα γυαλία ηλίου απο εκεί. Τα πλήρωσα μέσω Paypal. Τώρα τι γίνεται? Σε πόσο περίπου θα μου έρθουν? Ξέρει κανεις γιατι πρώτη φορά κάνω παραγγελία μέσω Internet. Υπάρχει περίπτωση να μην έρθει? Quote
™StarЯdoм® Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Μόλις παρήγγειλα γυαλία ηλίου απο εκεί. Τα πλήρωσα μέσω Paypal. Τώρα τι γίνεται? Σε πόσο περίπου θα μου έρθουν? Ξέρει κανεις γιατι πρώτη φορά κάνω παραγγελία μέσω Internet. Υπάρχει περίπτωση να μην έρθει? βλάκας Quote
Forced Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Και εγώ είχα παραγγείλει αυτά. Γερό κομμάτι. Nai apo tin stigmh pou sou lene oti sta stelnoun se poso kairo erxonte? eimai athina Quote
`iAndre Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Nai apo tin stigmh pou sou lene oti sta stelnoun se poso kairo erxonte? eimai athina Εξαρταται απο που ερχονται ... π.χ. αν κανεις παραγγελια κατι απο το εξωτερικο θελει περιπου 15-21 μερες .. Απο ελλαδα το συνηθεστερο ειναι 1 μερα , αλλιως 3-5 μερες.. Συνηθως γραφει απο διπλα .. Quote
Forced Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Εξαρταται απο που ερχονται ... π.χ. αν κανεις παραγγελια κατι απο το εξωτερικο θελει περιπου 15-21 μερες .. Απο ελλαδα το συνηθεστερο ειναι 1 μερα , αλλιως 3-5 μερες.. Συνηθως γραφει οταν κανεις την παρραγελια .. Bes skype esy na sou steilw afto pou itheles :P Quote
`iAndre Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Bes skype esy na sou steilw afto pou itheles :P οκ :P Quote
KnightOfH3ll Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 analoga to site einai. ego apo germania mia mplouza tin parelaba se 6 ergasimes. diabase to faq section tou site. pos na mantepsoume se poso 8a sou er8oun Quote
Recommended Posts