xAddytzu Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Malone ® Mi©: ce sv ai ? **xAddytzu .: www.l2tim3.tk Malone ® Mi©: Malone ® Mi©: asta e al tau ? Malone ® Mi©: **xAddytzu .: da **xAddytzu .: **xAddytzu .: mil floodez singur Malone ® Mi©: esti 1 prost **xAddytzu .: Malone ® Mi©: caci l2tim3 e al lui ceanki **xAddytzu .: tu esti ala hecar? Malone ® Mi©: si sa inchis Malone ® Mi©: **xAddytzu .: )) **xAddytzu .: xa0x0ax0a **xAddytzu .: www.l2az.info **xAddytzu .: **xAddytzu .: cred ca asta e Malone ® Mi©: The page cannot be displayed Malone ® Mi©: da da **xAddytzu .: xa0x0ax0ax0a **xAddytzu .: **xAddytzu .: ori ai tu ban **xAddytzu .: ori faci pe prostu Malone ® Mi©: **xAddytzu .: si raspunsu este faci pe prostu? Malone ® Mi©: fak pe maicata Malone ® Mi©: cica ai sv? Malone ® Mi©: e online ? **xAddytzu .: ) **xAddytzu .: nu ma nu e Malone ® Mi©: poi pe site asa apare sau e la misto ? **xAddytzu .: SERVER STATUS: **xAddytzu .: si apare **xAddytzu .: cu verde **xAddytzu .: sau esti prost? **xAddytzu .: Malone ® Mi©: adik e online Malone ® Mi©: ok Malone ® Mi©: imd nu o sa mai fie **xAddytzu .: )))))))))) **xAddytzu .: xa0x0ax0ax0a0xa0 **xAddytzu .: iti dau eu l2ini? Malone ® Mi©: las ca acu dl patch **xAddytzu .: bine **xAddytzu .: Malone ® Mi©: da`l si u Malone ® Mi©: sa vad ai tupeu ? **xAddytzu .: ce sa dau? Malone ® Mi©: l2ini **xAddytzu .: WTF **xAddytzu .: modifical singur **xAddytzu .: 89.34.156.105 **xAddytzu .: **xAddytzu .: **xAddytzu .: ma **xAddytzu .: tu esti ratat?) Malone ® Mi©: Dns resolved 89.34.156.105 to AZ-SERVER Malone ® Mi©: ok **xAddytzu .: ok Malone ® Mi©: ok Malone ® Mi©: down **xAddytzu .: ce? **xAddytzu .: LOOOOOL **xAddytzu .: CUM AI FACUT (AICI MA PUNEAM PE INVIZIBIL PE MESS :))) **xAddytzu .: (( Malone ® Mi©: fgm **xAddytzu .: HAI MA LASAMA Malone ® Mi©: de prost **xAddytzu .: ((( **xAddytzu .: l000l **xAddytzu .: ( **xAddytzu .: )) **xAddytzu .: 14 ani **xAddytzu .: bah **xAddytzu .: dai repede **xAddytzu .: pe google Malone ® Mi©: ce ? **xAddytzu .: cum pic un server de l2 **xAddytzu .: RPD **xAddytzu .: **xAddytzu .: brb ma duc sa mananc Malone ® Mi©: ddos`ul meu Malone ® Mi©: e de ajuns Malone ® Mi©: **xAddytzu .: am inteles bo$$ **xAddytzu .: Malone ® Mi©: ce ip Malone ® Mi©: ai pus la sv acu Malone ® Mi©: hai zi **xAddytzu .: HAHAHAHAHHAHAHAHA Malone ® Mi©: ca se vede ca l`ai schimbat Malone ® Mi©: **xAddytzu .: uitete in l2.ini **xAddytzu .: **xAddytzu .: si ai sa vezi **xAddytzu .: ca nu am cu noip **xAddytzu .: Malone ® Mi©: e alt ip **xAddytzu .: mancamiai pula **xAddytzu .: Malone ® Mi©: e alt ip acu la sv **xAddytzu .: GAGAGA **xAddytzu .: HAHAHAH **xAddytzu .: GameServer Started, free memory 413 Mb of 91 Connecting to login on 89.34.156.105:9014 Maximum Numbers of Connected Players: 200 Server Loaded in 18 seconds Telnet server is currently disabled. Selector Started Registered on login as Server 1 : Bartz **xAddytzu .: hapy **xAddytzu .: ? **xAddytzu .: ) Malone ® Mi©: da cum sa nu Malone ® Mi©: pacat ca ip ala e down Malone ® Mi©: numia are ping **xAddytzu .: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) **xAddytzu .: ma jur ca esti ratat **xAddytzu .: )))) Malone ® Mi©: ok sa vedem ce playeri iti intra ===================== Altu :))=))))))
JustClicK Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 p unde mai jucati:))? [l2] Fiecare pe server-ul lui. >.<
JustClicK Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=96510.0 Levi4than: Skill lvl 81-83 are working?? Balanced classes?? Custom items? Custom java modif?? l2king: Yes all working ! Uitai pastia, ce zici de ei ? Baiatu are si avatar cu Admin, furat bine inteles. Dupaia incepe jos sa zice ce probleme are el : ) )
djpliku Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Haha , uitati ce am gasit din transformers2 :)0 http://www.youtube.com/watch?v=S2-uSTgIHjk
DjStereo Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ok ma bag si eo in hora :) DjStereo: ? Evil.Just Smax: imi zici si mie o chestie Evil.Just Smax: ? Evil.Just Smax: pls DjStereo: ? Evil.Just Smax: in java de ex la liniile asetea Evil.Just Smax: @@ -1224,5 +1224,4 @@ Evil.Just Smax: ce trebuie facut Evil.Just Smax: singura chestie ce nu o inteleg Evil.Just Smax: imi zici mane Evil.Just Smax: ? DjStereo: 1224 DjStereo: e randu DjStereo: unde tre sa bagi DjStereo: codu DjStereo: Evil.Just Smax: poi Evil.Just Smax: si virgula Evil.Just Smax: ce cauta Evil.Just Smax: acolo Evil.Just Smax: de ex Evil.Just Smax: @@-33.33 +33,56@@ DjStereo: al doilea Evil.Just Smax: asa am gasit DjStereo: alea DjStereo: oricum DjStereo: nuti trebuiesc DjStereo: alea DjStereo: se folosesc DjStereo: cand vrei DjStereo: sa dai apply DjStereo: la pach DjStereo: cand il pui manual cu notepad DjStereo: e mai greu DjStereo: Evil.Just Smax: poi Evil.Just Smax: da chiar DjStereo: brb Evil.Just Smax: se pot face delea Evil.Just Smax: automat/ Evil.Just Smax: ? Evil.Just Smax: Evil.Just Smax: fara sa fac manual? DjStereo: da DjStereo: cu eclipse DjStereo: brb Evil.Just Smax: cand vii imi zici Evil.Just Smax: de unde? Evil.Just Smax: Evil.Just Smax: man intrii 1 min la mine in pc. sa imi arati cum si eu ala automat sa nu ma mai chinuesc sa le pun manual ? Si pe deasupra baiatu sia mai facut si SVN acum cateva zile care mai e si pubilc :)
Raule Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 S-au strans romanii, nu mai joc l2 demult, funny fazele astea de pe mess :D
ManiakMike Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Fain movie ala din transformers. Ce futea robotelu ala :))
UngurBulan Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Bubule mai ai 11 zile de ban :| ...la craciun intru si eu :))))
xAddytzu Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 hahahahah =)))))) Numai de dastia am parte :))
xAddytzu Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 LOL ? **xAddytzu .: Te ascult Manole Dany: ? **xAddytzu .: De ce m-ai bagat in lista? Manole Dany: schimb d liste frate **xAddytzu .: **xAddytzu .: Ignore Manole Dany: oke **xAddytzu .: omgggggggg Manole Dany: omfg **xAddytzu .: Ce pula mea tot aveti ma ? **xAddytzu .: Am luat 100000 de add`uri **xAddytzu .: Duceti-va pe MIRC ba pentru prieteni Manole Dany: e unu yonut maestru care face schimb d liste **xAddytzu .: OMG **xAddytzu .: Copil ratat ce este **xAddytzu .:
Recommended Posts