CryStaliN Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ce mai faceti:)? [RO]Ne uitam la 1 film si jucam o tabla Hello [ENG]Hello,dude i suppose you will use google translate to can speak with us bcs i see you'r not romainian :)
xAddytzu Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Raule, poti sa-mi dai unlock la server?!, l-am redeschis http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=91334.new#new
bubulinas Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Raule, poti sa-mi dai unlock la server?!, l-am redeschis http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=91334.new#new hai k ma bag si eu...... sa va arat ceva :)))) Show Recent Messages (F3) fuN #n1: salut frumoaso fuN #n1: pf Bubu: fuN #n1: n'am apucat sa mai vbesc cu tine de cand cu al 2'lea razboi mondial.. fuN #n1: cum a fost la ledcore ? Bubu: aseai fratica Bubu: fuN #n1: tre sa recuperam Bubu: ce mai faci? Bubu: Bubu: da Bubu: ) fuN #n1: hai de sarbatori in bistrita amice fuN #n1: ce fac? fuN #n1: invat despre revolutia de la 1848 Bubu: plm si unde stau? fuN #n1: si trag pe nas ..pff.. fuN #n1: de stat? fuN #n1: se rezolva Bubu: da fuN #n1: de cabana.. fuN #n1: sau. fuN #n1: am 2 apartamente fuN #n1: fuN #n1: 1 cu ai mei Bubu: pai si cat face? fuN #n1: si 1 al meu fuN #n1: fuN #n1: stai usor amice..ca alea daca e is din [partea casei fuN #n1: u sa vii cu chef de distractie cu prietna sa ai ce fute daca nu iti dau eu fuN #n1: si cu bani de ceva mancare Bubu: pai nush... suna frumos Bubu: daca e vin cu prietena Bubu: fuN #n1: de asta zic fuN #n1: cand ii nunta ? Bubu: pai inca nu e nimic sigur Bubu: fuN #n1: nu'ti merge web'ul fuN #n1: fuN #n1 has started viewing your webcam. Bubu: merge? fuN #n1: acuma da fuN #n1: trebuie fuN #n1: reglat fuN #n1: putin Bubu: se vede naspa Bubu: plm fuN #n1: ca se vede zici ca mi'am dat pumni in fatza. fuN #n1: asa fuN #n1: da'te drequ de frumos fuN #n1: Bubu: ) fuN #n1: asa ba fuN #n1: arata'mi ca esti credincios fuN #n1: ai pus'o pe Maica in prim - plan mai inainte Bubu: sunt la nevasta acasa fuN #n1: oh da ? Bubu: da fuN #n1: pot sa o vad si eu fuN #n1: ? Bubu: da fuN #n1: sa stiu daca'mi permit sa fac vreo miscare cand esti beat fuN #n1: Bubu: plm fuN #n1: se ruga ? Bubu: se ascunde Bubu: Bubu: nu ba Bubu: isi face sprancenele fuN #n1: ai pus'o la respect ? ca vad ca purta voal si alte cele fuN #n1: fuN #n1: uuuuuhhh fuN #n1: sexy fuN #n1: noapte mare ? Bubu: da Bubu: ) Bubu: e prosop ma fuN #n1: sa o faceti in numele nemancatilor din africa si a numelui meu fuN #n1: pff fuN #n1: bine ca'o prosop fuN #n1: ca ma poanicasem..credeam ca'i musulmana.. Bubu: nebun esti ma Bubu: fuN #n1: panicasem* fuN #n1: pe bune..credeam ca'i musulmana...si mai aveai vreo sotzioara pe undeva pe sub pat fuN #n1: las ca'mi fac rost de web si eo Bubu: )) fuN #n1: sa vezi cand ma vezi iti dau 2 min pan ma infiezi fuN #n1: Bubu: sa mori tu de nu vi prin arad Bubu: fuN #n1: ai cioc bate'tear ciuma neagra sa te bata..ca eu si acuma pun lotiuni si ingrasamant natural pe el sa creasca fuN #n1: si tot nimic.. Bubu: )) fuN #n1: nici par pe piept n'am BA! fuN #n1: apai sa'mi vezi fundu.. Bubu: ba ma pish pe mine fuN #n1: Bubu: )))))))))))))) fuN #n1: BA fuN #n1: USOR fuN #n1: ca n'am chef sa te am pe constiinta fuN #n1: zice sotzia ca'i dai liber fuN #n1: si te dai la mine fuN #n1: : fuN #n1: Bubu: )) Bubu: stai flexat am sotie buna Bubu: fuN #n1: misto locul fuN #n1: roz bombon fuN #n1: fuN #n1: loc de Master Pimps Bubu: da e la ea acasa fuN #n1: p fuN #n1: i fuN #n1: m fuN #n1: p Bubu: ) Bubu: plm sal vezi pe taicasu Bubu: vai de capu meu Bubu: fuN #n1: camatar? Bubu: ceva de genu Bubu: Bubu: fuN #n1: inca ai sechele dupa prima intalnire cu el ? Bubu: POLITZAI fuN #n1: ahahahahah te meninta cu pulanu ? fuN #n1: daca ai imaginatie.. fuN #n1: te gandesti la ce m'am gandit eu Bubu: ))) fuN #n1: daca esti normal te'ai gandit la chestii normale.. Bubu: ))) Bubu: am trait in sf coitza pana acuma Bubu: )) Bubu: fuN #n1: fuN #n1: AHAHAH fuN #n1: arad? Bubu: da fuN #n1: unde anume fuN #n1: ? Bubu: Nadlac fuN #n1: hmm Bubu: chiar la vama fuN #n1: suna fuN #n1: departe Bubu: pwla ta fuN #n1: BA fuN #n1: stiu ce facem Bubu: 50 km pana la nadlac Bubu: de la arad fuN #n1: stai fuN #n1: asculta fuN #n1: deci fuN #n1: faci rost de 1 mugure fuN #n1: fac si eu rost fuN #n1: tragem un cui aman2 fuN #n1: ne sunam dupaia fuN #n1: si sa vezi de nu o sa ne imaginam ca suntem Bubu: sa facut fuN #n1: unul langa altul Bubu: ))) Bubu: )))))))))))))))))))))))))) fuN #n1: Bubu: pula mea Bubu: nu ma las Bubu: [ana nu beau o bere Bubu: si un joint langa tine Bubu: ) fuN #n1: stii cum sa farmeci o fata fuN #n1: Bubu: cum? fuN #n1: baia * fuN #n1: baiat* fuN #n1: Bubu: )) fuN #n1: mi s'au aprins calcaiele pentru tine ba frumosule Bubu: )))))))))))))))))))))) fuN #n1: las'o pe musulmanca si hai sa fugim in lume fuN #n1: ca 2 nebuni fuN #n1: Bubu: )))))))))) Bubu: vai de pwla meaaa Bubu: ) fuN #n1: asa ca in filme...aman2 pe o campie fuN #n1: in slow motion fuN #n1: fugind unul spre celalalt fuN #n1: plina de flori fuN #n1: Bubu: )))))))))))))) Bubu: ba tu ai fumat ceva??) fuN #n1: ba....mai ai putin si iti pusca o vena drequ in cap fuN #n1: si te vad la stirile de la ora 5 fuN #n1: fuN #n1: neah ...dimineata am tras pana m'am dat cu coaele de tavan.. fuN #n1: acuma's ok fuN #n1: saream intr'un picior pe strada de ziceai ca's scufita rosie fuN #n1: acuma ii spunea'i propunerea mea ? Bubu: da Bubu: ) fuN #n1: ca i'a uite ce propunere mi'a dat whiterose....vezi ? daca nu te porti frumos si nu'mi faci pe plac Bubu: a zis ca afara e poarta fuN #n1: fug cu el Bubu: ))) fuN #n1: si o sa avem copii sclerozati si retardati facuti pe cale anala fuN #n1: fuN #n1: Bubu: vai de plm Bubu: hai fratica Bubu: ca eu ma duc Bubu: sa fumez o tigare fuN #n1: ? Bubu: in bucatarie Bubu: fuN #n1: ah ok amice Bubu: vb in 10 min Bubu: fuN #n1: eu citesc despre stenan cel mare fuN #n1: ne distram aman2 nu? Bubu: da Bubu: ))))))) fuN #n1: ... fuN #n1 is typing a message. fuN #n1: !! bubu= skanners si celalant un prieten :))))
xAddytzu Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 ok, te astept :D Rauleee, astept unloc, te rog ! :D
bubulinas Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ok, te astept :D Rauleee, astept unloc, te rog ! :D nu merge serverul... am downnloandat pachu de la 4shared si imi pun id si psw si cand dau long in numi apare nimic....:| app e cont automat??? ca nu am gasit pe site unde sami fac cont!!!
bubulinas Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 da este auto .. :) plm numi merge X( turbez :-w
xAddytzu Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 LINEAGE2 PRO PLAYER: Andre@S andreas: dai si u 2 aug might activ si focus **xAddytzu .: Andre@S andreas: cE? **xAddytzu .: normal ca nu
Recommended Posts