Noble® Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 οποιος τυχαινει αυριο Τριτη κ απο ωρες 11-2 να βρισκεται στο ΤΕΙ Αθηνας ας ερθει στο Πλαζα στα εξωτερικα τραπεζια. καλου κακου ας λεει κ το username του γιατι δεν σκοπευω να μυριζω τα νυχια μου.Οσοι πιστοι προσελθετε. Θα εχω κοντα μου ( στο τραπεζι ειτε στα χερια μου) ειναι μπορντοροδοκοκκινο ντοσιε με σχεδια για να με αναγνωρισετε.
Noble® Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Φοβερή συνάντηση. το τερπνον μετα του ωφελιμου. Βασικα μια καθηγητρια δεν θα ερθει αυριο κ με κρεμασε με 3ωρο κενο με ενδιαμεσα εργαστηρια.καπως πρεπει να περασει η ωρα :3
Fortuna Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ο Snoopi μου είπε ότι άμα κερνάς μπίρες κατεβαίνει από Θεσσαλονίκη.
JaharakaL Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ο Snoopi μου είπε ότι άμα κερνάς μπίρες κατεβαίνει από Θεσσαλονίκη. m2 αλλά δεν έχω να κάνω άλλες απουσίες :D
Matthew Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Άμα έχει κανά σουβλατζίδικο κοντά θα το σκεφτώ. Έλα ρε,νομίζω κάτι έχει.
Matthew Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Όποιος δεν ξέρει πως να έρθει,συναντιόμαστε Αττική και πάμε μαζί 8) Fortuna,κερνάω γάλα!
Fortuna Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Όποιος δεν ξέρει πως να έρθει,συναντιόμαστε Αττική και πάμε μαζί 8) Fortuna,κερνάω γάλα! Με κακάο;
Recommended Posts