JaharakaL Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Εγώ λογικά θα είμαι σε ένα από τα room στο DO και θα στήνουμε παγίδες στους Ρώσσους μαζί με τον Δημήτρη. Quote
Dask Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Για τον πούτσο ρώσσοι, χειρότεροι στο gaming community παντού σε όλα τα παιχνίδια. Οι βραζιλιάνοι είναι καλύτεροι, για τον πούτσο απλά. Χειρότερα σιχάματα δεν έχω ξαναδεί. Quote
Dev Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Για τον πούτσο ρώσσοι, χειρότεροι στο gaming community παντού σε όλα τα παιχνίδια. Οι βραζιλιάνοι είναι καλύτεροι, για τον πούτσο απλά. Χειρότερα σιχάματα δεν έχω ξαναδεί. True Quote
Fortuna Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 True Οι Έλληνες είναι χειρότεροι, απλά δεν τους αναφέρουμε επειδή εννοείται η κατωτερότητά τους. Quote
Dev Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Οι Έλληνες είναι χειρότεροι, απλά δεν τους αναφέρουμε επειδή εννοείται η κατωτερότητά τους. Μπράβο τους Quote
Reptant_ Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Για τον πούτσο ρώσσοι, χειρότεροι στο gaming community παντού σε όλα τα παιχνίδια. Οι βραζιλιάνοι είναι καλύτεροι, για τον πούτσο απλά. Χειρότερα σιχάματα δεν έχω ξαναδεί. see character kill character russian tactics everywhere Quote
Smok3BoY Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 και σε στηρίζουν στην προσπάθεια σου να απεξαρτηθείς από την πρέζα! axxaxaaxaxxaaxx Quote
Fortuna Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Dev, ένας θεούλης με name HellasOrAshes (Ελλάς ή τέφρα), που πέτυχα σήμερα, εσύ είσαι; Quote
Recommended Posts