Xplicit7 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 ela mazepse ton tsiro sou vazelako kai pigente na kanete kana service mpas kai vgalete kana kafe mou 8ixtikes kiolas ai sto dialo Τουλάχιστον εγώ θα τα βγάλω τίμια τα λεφτά μου όχι παίρνοντας πίπες στο κράτος και στη Ν.Δ άντε στο διάολο μίασμα. Quote
Steven7 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Τουλάχιστον εγώ θα τα βγάλω τίμια τα λεφτά μου όχι παίρνοντας πίπες στο κράτος και στη Ν.Δ άντε στο διάολο μίασμα. nai esu forologise timie koveis kai apodeikseis kai to exeis kai stin forologiki sou dilwsi e parta vlaka (5 einai) Quote
Xplicit7 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 nai esu forologise timie koveis kai apodeikseis kai to exeis kai stin forologiki sou dilwsi e parta vlaka (5 einai) Ναι βλάκα γιατί το paypal και η κάρτα κρατάει ήδη κάποια φορολογία, καραγκιόζη. Quote
Steven7 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ναι βλάκα γιατί το paypal και η κάρτα κρατάει ήδη κάποια φορολογία, καραγκιόζη. pes mas oti mpeneis mesa kiolas Quote
Xplicit7 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 tpt ante gia douleia Δεν είναι δικό μου ρε μαλάκα το service ;p Το καλοκαίρι δουλειά, μέσα Ιουνίου ανοίγει το μαγαζί που βρήκα. Quote
Steven7 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Δεν είναι δικό μου ρε μαλάκα το service ;p Το καλοκαίρι δουλειά, μέσα Ιουνίου ανοίγει το μαγαζί που βρήκα. mia apo ta idia iounio douleia alla pros to paron kati uparxei Quote
Xplicit7 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 mia apo ta idia iounio douleia alla pros to paron kati uparxei 40 ευρώ τη μέρα μου πε, καλά είναι αν και θα ναι λίγο γαμήσι γιατί θα δουλεύω βράδυ. Quote
Dev Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 40 ευρώ τη μέρα μου πε, καλά είναι αν και θα ναι λίγο γαμήσι γιατί θα δουλεύω βράδυ. Too low εγώ κάθομαι σε μια καρέκλα και παιρνω 2 χιλιαρικα ευρώ το μήνα. Ποια η δουλειά μου ; Admin in private l2 company. Quote
Xplicit7 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Too low εγώ κάθομαι σε μια καρέκλα και παιρνω 2 χιλιαρικα ευρώ το μήνα. Ποια η δουλειά μου ; Admin in private l2 company. Ναι συγγνώμη που θα δουλεύω σαν bartender. Σπουδάζω ακόμα, ελπίζω με το πτυχίο μου να βρω κάτι αξιόλογο αλλιώς θα κάνω δικιά μου μπίζνα. Quote
Dev Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ναι συγγνώμη που θα δουλεύω σαν bartender. Σπουδάζω ακόμα, ελπίζω με το πτυχίο μου να βρω κάτι αξιόλογο αλλιώς θα κάνω δικιά μου μπίζνα. και εγώ ελπίζω όταν θα πάρω ειδίκευση να βγάζω κανά 15 χιλιαρο το μήνα. Λέω να πάρω ειδίκευση πλαστικού χειρουργου στην Αμερική θα κάνω καριέρα :-beep- yeah: Quote
pav1809 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 και εγώ ελπίζω όταν θα πάρω ειδίκευση να βγάζω κανά 15 χιλιαρο το μήνα. Λέω να πάρω ειδίκευση πλαστικού χειρουργου στην Αμερική θα κάνω καριέρα :-beep- yeah: Kai pou akrivws kollaei to posa tha vgazete me to sisitio ths xrushs aughs eipame? ;P Quote
Recommended Posts