Jump to content

Recommended Posts

Posted

o l2crazy exei psofhsei mono rosoi emeinan.

gia ton l2elixir moy exoyn pei kati filoi moy poy paizoyn oti einai poly kalos alla ton xekinhsan kati paidakia gia thn plaka toys. to erothma einai : "mhpos se kana xrono bare8oyn kai ton kleisoyn?"

ego paizo off kai exo to kefali moy hsyxo.

Posted

www.l2abyss.ru 9000+ teleios gia pvp k den einai poli diskolos.

1on To link dn douleuei

2on Milame gia top ellinikous server!

Tin kaluteri douleia kaneis file :D

Posted

gia ton l2elixir moy exoyn pei kati filoi moy poy paizoyn oti einai poly kalos alla ton xekinhsan kati paidakia gia thn plaka toys. to erothma einai : "mhpos se kana xrono bare8oyn kai ton kleisoyn?"

Paidakia? Den nomizw na anaferan pote tin ilikia tous k epishs den kserei kanenas ta stoixeia tous. Sumperasmata bgazete .. Epishs me pion private server mporeis na ksereis sigoura to poso 8a diarkesei?e? O server einai ston 6o mhna pleon (not sure mporei k 7o).

Oso gia to teleutaio , kala kaneis file :) to mono sigouro einai o official!

Posted

Paidakia? Den nomizw na anaferan pote tin ilikia tous k epishs den kserei kanenas ta stoixeia tous. Sumperasmata bgazete .. Epishs me pion private server mporeis na ksereis sigoura to poso 8a diarkesei?e? O server einai ston 6o mhna pleon (not sure mporei k 7o).

Oso gia to teleutaio , kala kaneis file :) to mono sigouro einai o official!

File eisai off topic i mou fainetai? :O

Se auto to topic milame mono gia ton kalutero elliniko server, ti sxesi exei auto pou les?

Posted

pedia opios endiafere gia na peksi se pvp server for fun mpwrei na mpei ston :  www.la2tecktonik.ucoz.com  einai x1000xp emena pantos m arese poly ;)

Posted

pedia opios endiafere gia na peksi se pvp server for fun mpwrei na mpei ston :   www.la2tecktonik.ucoz.com   einai x1000xp emena pantos m arese poly ;)

Lathos meros na kaneis advertisement...

Prosexe pou postareis tin epomeni fora...

Posted

File eisai off topic i mou fainetai? :O

Se auto to topic milame mono gia ton kalutero elliniko server, ti sxesi exei auto pou les?

Axa. Na s upen8imisw oti milaei gia ton l2elixir , swsta? Autos m astoxa paradeigmata 8elei na apodeiksei oti o server autos einai me liga logia gtp k oti to Gm team einai paidakia. Egw prospa8w na dwsw na katalaboun sta atoma p diabazoun auto to forum k ston author , oti apla leei mparoufes k oti ontws einai o kaluteros ellinikos low rate server.

Ty

Posted

Emena m aresei o www.l2cursedworld.com (o server t XxRxX) an k eimai gm ekei mporw na pw oti stin arxi p epaiza (prin ginw gm) eliwna ka8imerina.Dn yparxei periptwsh na mi breis ksilo akoma k ta ksimerwmata.Kai egw auto p 8elw einai pvp oli tin wra xD.

Twra kaliteros ellinikos server mporei na min einai (da3 dn les enan server me 160 players kalitero server) alla sigoura ama mazeutoun polla atoma tote nai mporei na xaraktiristei k o kaliteros.

Oso gia L2Gold k auta da3 eleos min akouw blakeies,o eleinos o Gold.Wstoso o elixir einai x7 (sucks) + oti lagarei k to ena k to allo pali dn legetai kaliteros ellinikos server.

Posted

Ego den ksero ton elixir pantos gia to paidi p postare arxika exo na t po oti akougonte fimes pos o TG tha ksananiksi xoris items.Tore den ine sigouro alal etc exi akousti.

Posted

Ego den ksero ton elixir pantos gia to paidi p postare arxika exo na t po oti akougonte fimes pos o TG tha ksananiksi xoris items.Tore den ine sigouro alal etc exi akousti.

Poios server einai o TG??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...