UnknownX Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 fortuna, o nasus sto jungle den einai kalos??? Quote
Fortuna Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 fortuna, o nasus sto jungle den einai kalos??? Όχι σε mid/low elo games. Quote
Fortuna Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Βασικά δεν ξέρω. Απλά έπαιξα σήμερα με κάτι Gold enemies Nasus για πρώτη φορά και αισθάνθηκα πως δεν αξίζει να τον κάνεις Pick με κακούς ή μέτριους αντίπαλους μιας και σου δίνουν πολλές ευκαιρίες να τους κάνεις επιτυχημένα gank. Για ganks υπάρχουν καλύτερες επιλογές. O Nasus βασίζεται περισσότερο στο να κάνει control το jungle του με το τρομερό clear time και τη δυνατότητά του να καθαρίζει δράκους solo χωρίς πρόβλημα από νωρίς. To ίδιο πράμα πιστεύω και για το Hecarim, αλλά αυτός είναι πιο παλιό ενεργό pick και τον ξέρουμε καλύτερα. Quote
WeirdSituation Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 άμα δεν έχεις την jannaρα, κάντο uninstall το παίγνιο Quote
Fortuna Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Η Janna και ο Alistar είναι τα sleeper OP support. Quote
Fortuna Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Σκέφτομαι να βγάλω το Volibear και τη Vi από τους junglers, να βάλω το Shen στους top και ίσως να προσθέσω και άλλους πολλούς ήρωες που θεωρώ sleeper op. Quote
Dask Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Μήπως να αλλάξεις και τη Lux από τα κακά picks και να τη βάλεις εδώ; Αφού είναι παντοδύναμη. Quote
Fortuna Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Μήπως να αλλάξεις και τη Lux από τα κακά picks και να τη βάλεις εδώ; Αφού είναι παντοδύναμη. Άμα σου πω ότι σήμερα νίκησα game που χάναμε 0/11 στο 15 και ήμασταν -3 tower μόνο και μόνο επειδή οι enemy μας είχαν Lux που δε μπορούσε να κάνει τίποτα; Quote
Dask Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Ναι, το ότι έπαιζε Lux φταίει. Όχι ότι θα ήταν κανένας άχρηστος εκεί στο elo hell που είσαι. Quote
Fortuna Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Ναι, το ότι έπαιζε Lux φταίει. Όχι ότι θα ήταν κανένας άχρηστος εκεί στο elo hell που είσαι. Ποιος είναι στο elohell ρε σκουπίδι, diamond 3 lel Quote
Fortuna Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Πάει να μου την πει άτομο που δεν έχει παίξει promotional για challenger l0l Quote
Dask Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Θύμησε μου τι καιρό έχει στο platinum γιατί ήμουν τόσο χαμηλά πριν πάρα πολύ καιρό κι έχω ξεχάσει :/ Είσαι πιο veteran κι από τον pwnz0r. Quote
Recommended Posts