Jump to content

Recommended Posts

Posted

Άναψα 1 κερί στις 12:00 ακριβώς

μπροστά στον καθρέφτη.

Εμφανίζεται μια μορφή, και της λέω:

-Πως σε λένε;

-Σιγά μη σου πω!!

-Γιατί;

-Γιατί έτσι!

(Ηταν πνεύμα αντιλογίας)

Posted

η μαμα μου μου λεει να μην μιλαω σε ξενους..

αλλα με τετοιο κωλαρακι σιγα μην ειναι κακος ανθρωπος:)

Posted

Με ξύπνησαν ξαφνικά με μιά πίπα σήμερα. Η τελευταία φορά που κοιμάμαι στο τρένο με το στόμα ανοιχτό

Posted

Ήταν τρεις παπάδες. Ένας Έλληνας, ένας Αλβανός και ένα σκανκ.

Posted

Είδα στον ύπνο μου ότι πηγα στα Σφακια μετά στο Ηράκλειο και από εκεί στο Ρέθυμνο και πάλι πίσω... Πρέπει να το τσεκαρω στον ΟνειροΚρήτη..

Posted

Είδα στον ύπνο μου ότι πηγα στα Σφακια μετά στο Ηράκλειο και από εκεί στο Ρέθυμνο και πάλι πίσω... Πρέπει να το τσεκαρω στον ΟνειροΚρήτη..

:poker face:
Posted

Γραφει ο αλλος: "Θελω καποια να την φωναζω Μικρη μου ♥ ♥ "

Του απανταω "Εχεις το πουλι σου"

Με εσβησε..

:happyforever:

Posted

Γραφει ο αλλος: "Θελω καποια να την φωναζω Μικρη μου ♥ ♥ "

Του απανταω "Εχεις το πουλι σου"

:happyforever:

3exases na peis oti se ekane delete :P
Posted

-Ρε συ,είχα φάει σκόρδο χθες και μύριζα. Mετά φίλησα τη Ζωή και μύριζε κι αυτή σκόρδο.

-Ε λογικό ρε. H Ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις..

Posted

Η αμήχανη στιγμή που μπαίνεις σε πετ σόπ, και ρωτάς την πωλήτρια αν έχει κολάρα...

Posted

Μπαίνει ένας τύπος σε ένα Pet shop και αφήνει μια βόμβα στο πάτωμα και φωνάζει "Έχετε 1 λεπτό να βγείτε έξω μέχρι να σκάσει η βόμβα" και ακούγεται η χελώνα από το βάθος "Ε γαμώ τη μάνα σου..."

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Are You working on a serious server project? Get Yourself a proper Updater / Launcher!   
    • The character stops walking when using a mana potion. any can help me?   IemData item_begin    etcitem    728    [mana_potion]    item_type=etcitem    slot_bit_type={none}    armor_type=none    etcitem_type=potion    recipe_id=0    blessed=0    weight=180    default_action=action_skill_reduce    consume_type=consume_type_stackable    initial_count=1    maximum_count=20    soulshot_count=0    spiritshot_count=0    reduced_soulshot={}    reduced_spiritshot={}    reduced_mp_consume={}    immediate_effect=1    price=0    default_price=2000    item_skill=[s_mana_potion]    critical_attack_skill=[none]    attack_skill=[none]    magic_skill=[none]    item_skill_enchanted_four=[none]    material_type=liquid    crystal_type=none    crystal_count=0    is_trade=1    is_drop=1    is_destruct=1    physical_damage=0    random_damage=0    weapon_type=none    can_penetrate=0    critical=0    hit_modify=0    avoid_modify=0    dual_fhit_rate=0    shield_defense=0    shield_defense_rate=0    attack_range=0    damage_range={}    attack_speed=0    reuse_delay=10000    mp_consume=0    magical_damage=0    durability=0    damaged=0    physical_defense=0    magical_defense=0    mp_bonus=0    category={}    enchanted=0    html=[item_default.htm]    equip_pet={@ALL_PET}    magic_weapon=0    enchant_enable=0    can_equip_sex=-1    can_equip_race={}    can_equip_change_class=-1    can_equip_class={}    can_equip_agit=-1    can_equip_castle=-1    can_equip_castle_num={}    can_equip_clan_leader=-1    can_equip_clan_level=-1    can_equip_hero=-1    can_equip_nobless=-1    can_equip_chaotic=-1    item_end   SkillData   skill_begin    skill_name=[s_mana_potion]    skill_id=50004    level=1    operate_type=A2    magic_level=1    effect={{t_mp;57;3}}    is_magic=0    mp_consume2=0    cast_range=-1    effective_range=-1    skill_hit_time=0    skill_cool_time=0    skill_hit_cancel_time=0    reuse_delay=0    activate_rate=-1    lv_bonus_rate=0    basic_property=none    abnormal_time=15    abnormal_lv=1    abnormal_type=mp_recovery    attribute=attr_none    effect_point=0    target_type=self    affect_scope=single    affect_limit={0;0}    next_action=none    debuff=0    ride_state={@ride_none}    skill_end  
  • Topics

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock